Новини

09.04.201011:25

Какво ли не прави маркетинга със звездите?

Само преди 4 години, никой у нас не беше чувал за Стефани Германота, нали? Известната като Лейди Гага сега, тогава Стефани май повече напомня на Аланис Морисет или пък на Джанис Джоплин. Преди поп музиката и екстравагантните тоалети да станат марката на Гага, младата певица забива със своя собствена банда в апокрифни клубове в... прочети още »
09.04.201008:16

Българските звезди ще събират пари за Гого от Тоника на 26 април

Звездите на БГ естрадата се събират на благотворителен концерт в зала 1 на НДК на 26 април в помощ на Гого от “Тоника”. Лили Иванова , Йорданка Христова, Богдана Карадочева, Васил Найденов, Стефан Димитров, Мишо Белчев, Мустафа Чаушев, “Ритон”, “Бо-Бо-Бо” ще пеят за спасяването на Георги Найденов.... прочети още »
09.04.201007:51

Банка взе имението на Никълъс Кейдж в LA

Банка взе имението на Никълъс Кейдж в Лос Анжелис. Актьорът  е изпаднал в сериозно финансово затруднение и не може да плаща ипотеката си. През октомври актьорът дори заведе съдебен иск срещу финансовия си консултант Самюел Ливайн по обвинение за даване на лоши инвестиционни съвети. Имението в луксозния квартал Бел Еър вече е... прочети още »
08.04.201021:16

Елтън Джон и Лейди Гага отново ще пеят заедно

След широко обсъжданото им дуетното изпълнение на наградите „Грами", Елтън Джон и Лейди Гага отново ще бъдат заедно на една сцена. На 13 май в Карнеги Хол, точно месец преди великият музикант и неговия бенд да зарадват българската публика на столичния стадион „Локомотив", в Ню Йорк ще се състои благотворителен... прочети още »
08.04.201007:10

Продават портрет на Джако за 3 милиона долара

Рядък портрет на Майкъл Джексън ще бъде предложен на онлайн аукцион по eBay, като стартовата цена е 2,75 млн. долара.   Портретът, с размери 127/102 см, е дело на австралийския художник Брет Ливингстън Стронг. Счита се, че това е единствената живописна творба, за която Краля на попа е позирал лично. Джако е изрисуван в червен жакет -... прочети още »
07.04.201020:43

Гого от "Тоника" търси пари за лечение

Тежко заболяване е покосило любимия изпълнител на поколения българи Георги Найденов. Гого от "Тоника" вече е преминал през поредица от консултации, прегледи и лечения, които не са успели да забавят развитието на болестта. Един от най-емблематичните гласове на българската музика моли за помощ чрез писмо към българската... прочети още »
07.04.201012:21

Карлос Сантана ще издава албум с рок кавъри

Кавъри на класически рок парчета, като " Smoke on the water" ще намерят място в новия албум на Карлос Сантана, който излиза това лято. В албума отново ще участват съзвездие от известни музиканти, между които Роб Томас в кавъра на "Sunshine of your love" на Cream, Джо Кокър в "Little Wing" на Jimi Hendrix и Скот... прочети още »
07.04.201010:25

Уитни Хюстън е приета в болница в Париж

Американската поп дива Уитни Хюстън е била приета в болница в Париж заради проблеми с гърлото и дихателните пътища. Тя е подложена на лечение заради хроничен ринофарингит и инфекция, причината за която не може да бъде установена към този момент. Вчера 46-годишната тъмнокожа изпълнителка отмени своя първи концерт от европейското си турне... прочети още »
07.04.201007:56

Скорпиънс сложиха отпечатъците си на Алеята на рока

Членовете на германската рок-група „Скорпиънс“ вече имат своите отпечатъци на Алеята на рока в Холивуд. Павел Монцивода, Рудолф Шенкер, Клаус Майне, Матиас Ябс и Джеймс Котак лично поставиха отпечатъци от дланите си на тържествената церемония. На нея присъстваха техни колеги от САЩ и музиканти като Леми Килмистър от... прочети още »
06.04.201022:28

Радио FM+ вече и с форум

Радио FM+ зарадва своите фенове в интернет днес, откривайки чисто нов канал за комуникация на своите слушатели - Форум. На адрес: forum.fmplus.net всички фенове на радиото и потребители на сайта ще могат да комуникират взаимно. Всяко шоу на Радио FM+ - от "Kofein!" до "Уикенд с Доли" - има своя отделна секция и място... прочети още »
06.04.201015:45

Мадона е най - популярната певица на десетилетието

Поп певицата Мадона беше обявена за най-популярната изпълнителка на десетилетието във Великобритания, предаде Би Би Си. В класация на музикалната компания PPL тя изпревари легендарната група "Бийтълс", които останаха на второ място. Трети се нарежда певецът Роби Уилямс, след него група "Куин", на петото място са... прочети още »