Новини

28.03.201015:50

Все пак Бионсе не е бременна

Американската певица Бионсе чака първото си дете. Подобни заглавия обиколиха света и жълтите хроники през последните дни.  Седмица по-късно тази информация официално беше опровергана. "Бионсе не е бременна с първото си дете". Така прекрати спекулациите по въпроса представител на певицата.  Неверният слух тръгна по... прочети още »
28.03.201000:35

Новия клип на Лейди Гага и Бионсе "Telephone", изигран...

Скоро след официалната премиера и скоропостижното спиране на скандалното видео към песента “ Telephone” на Лейди Гага и Бионсе, в мрежата се появи доста оригинална пародийна версия на клипа. В атрактивното видео две актриси демонстрират завидни танцови умения досущ като суперзвездите в оригинала. Явно не е много... прочети още »
27.03.201023:46

Крикор Азарян блестя посмъртно на международния ден на театъра

Под знака на името Крикор Азарян се проведе тазгодишната церемония по раздаването на наградите на съюза на артистите “Икар”. Освен, че името му бе споменавано многократно от неговите приятели и ученици, последното му представление на сцената на Народния театър” Иван Вазов”, “ Вишнева градина” по А.П.... прочети още »
26.03.201023:23

Лейди Гага стана първата изпълнителка в света с над един милиард...

Американската певица Лейди Гага стана първата изпълнителка в света, която натрупа повече от един милиард гледания на свои видеа в интернет, съобщи CNN. Един милиард пъти са гледани нейните видеоклипове "Just Dance" (272 милиона 941  674 хиляди), "Poker Face" (374 милиона 606  128 хиляди) и "Bad... прочети още »
26.03.201012:18

Робин Худ на режисьора Ридли Скот ще открие фестивала в Кан

“Робин Худ“ на режисьора Ридли Скот ще открие фестивала в Кан тази година, но последната екранна версия  за благородния английски разбойник няма да участва в надпреварата. В главната роля ще видим австралиеца Ръсел Кроу, на който ще партнират Кейт Бланшет, Уилям Хърт, Ванеса Редгрейв и други. В образа на Робин Худ досега са... прочети още »
26.03.201010:58

ABBA обмислят последен концерт заедно

Шведската група “Abba“ може да се събере за още един концерт, след като в продължение на години отхвърляше подобна възможност. В Интервю за Times Бени Андершон не отхвърли възможността за последен концерт, но добави, че не знае дали Агнета и Ани-Фрид продължават да пеят. "Всъщност това не е лоша идея", добави той.... прочети още »
26.03.201010:13

Излиза новият албум на Кристина Агилера

Чакането за феновете на Кристина Агилера приключи. Звездата, която през последните години се отдаде на семейството си, обяви , че пуска новия си албум" Bionic" на 8 юни. Това ще бъде четвъртия студиен албум на певицата и първия от 2006 година насам. "Not Myself Tonight" се казва първия сингъл от албума, а премиерата... прочети още »
19.03.201023:02

Един италианец в ефира на Радио FM+. Кой е той?

От няколко дни Радио FM+ звучи по различен начин. Винаги най-добрата музика ви гарантира настроение и нон–стоп забавление 24 часа, 7 дни в седмицата. Е, още на третия обаче се разрази истинска стихия от въпроси във Фен-страницата на Радио FM+ във Facebook. Кой е италианецът? Как се казва италианската песен? Харесва ли ви италианската... прочети още »
14.03.201018:29

Роби Уилямс помага на Марк Оуен да се справи с алкохола

Роби Уилямс помага на бившия си колега от "Тейк Дет" Марк Оуен да се справи с алкохолизма си. Оуен, който вчера призна, че е изневерявал най-малко десет пъти на съпруга си Емма Фъргюсън, разказа, че от години имал проблеми с алкохола, но отчаяно се опитвал да се справи с проблема. Роби, който два пъти се подложи на лечение заради... прочети още »
14.03.201018:22

Ейми Уайнхаус завладява и модата

Британската изпълнителка Ейми Уайнхаус ще пусне своя модна линия съвместно с британската марка "Фред Пери". Откакто изпълнителката стана известна на световната музикална сцена, тя стана и предвестник на тенденциите, които този път ще бъдат вдъхновени от нейното собствено име. Може би опиянена от успеха, Ейми иска да се изяви в... прочети още »
13.03.201022:59

Sugababes представиха новия си албум Sweet 7

Sugababes представиха новия си албум Sweet 7 в най-тренди клуба в Лондон Supperclub. Събитието беше разделено на две части - матине, на което присъстваха фенове, закупили си билети през официалния сайт на бандата, а след това кабаре за VIP гости и официалното представяне в клуба. Supperclub беше декориран с огромни бели легла,... прочети още »