Новини

13.04.201009:48

Красавица с българска кръв стана Мис Словакия

Българките отново доказаха, че са от най-красивите жени в света! След като Лаура Чуканов стана 4 - та на Мис Америка миналата година, настоящата Мис Словакия стана момиче с българска кръв. Това е  18-годишната Марина Георгиева от Банска Бистрица. Майка й е словакиня, а баща й - българин. Брюнетката от Банска Бистрица признава, че... прочети още »
13.04.201009:12

Елизабет Тейлър опроверга информацията, че ще се омъжва за девети път

Елизабет Тейлър опроверга появилата се информация, че ще се омъжва за девети път. Слуховете твърдяха, че 78-годишната актриса ще се омъжва за 49-годишния Джейсън Уинтърс, неин мениджър през последните години. "Слуховете за предстоящата ми сватба не отговарят на истината", заяви актрисата чрез кратко съобщение, поместено в... прочети още »
12.04.201021:12

Boyz II Men отменят концерта си в София

Преди броени часове, от мениджмънта на на Boyz II Men, оициално съобщиха, че концертите на R'n'B бандата на Балканите - България, Румъния и т.н. отпадат от световната им обиколка. Не се съобщава за причина за отмяната на концертите. Добрата новина за феновете е, че въпреки първоначалните информации,  настоящото турне на... прочети още »
12.04.201011:56

Черил Коул отново е модна икона на годината

Най-стилната знаменитост за тази година, според списание Glamour е певицата и футболна съпруга Черил Коул. Изданието се е допитало до голяма част от читателите си, както и до модните си редактори. Черил Коул заема почетното място за втора поредна година. Списанието отбелязва, че тя трябва да е горда от себе си не само, заради... прочети още »
12.04.201010:34

Ватикана опрости "греховете" на Бийтълс

Църквата най - после прости "греховете" на Бийтълс. В продължение на десетилетия католическата църква осъждаше порочното влияние на ливърпулската четворка, заради девиза „секс, наркотици и рок-н-рол", и едва ли не ги определяше като служители на сатаната. Папа Бенедикт XVI е издал индулгенция, с която прощава... прочети още »
12.04.201009:10

Радио FM+ изпрати десет слушатели на премиерата на "Мисия...

Филмът, за който напоследък се говори най-много, е "Мисия Лондон”. Лентата ще се завърти по кината на на 16 април. Премиерата по холивудски се състоя в столичното кино "Арена – Младост”(виж снимки в галерията). По червения килим мина почти целия шоуелит на стратата. За фотографите, като звезди от голямото... прочети още »
12.04.201007:51

Лейди Гага отново е номер едно във Великобритания

Лайди Гага влезе като номер едно в британските чартове за албуми за четвърти пореден път, този път благодарение на мегахита си  "Telephone". Така  тя стана първата певица, постигнала подобен успех. Дебютният албум на поп-звездата “The Fame“ достигна номер 1 преди година, през април 2009 г, като остана 4... прочети още »
10.04.201012:08

Елизабет Тейлър ще се омъжи за 30 години по - млад мъж

Холивудската легенда Елизабет Тейлър ще се омъжи за девети път, съобщи американското списание "Ю Ес уикли". 78-годишната актриса тайно се е сгодила за дългогодишния си приятел Джейсън Уинтърс. В интервю актрисата описва 49-годишния Уинтърс като "един от най-прекрасните мъже, които познавам". Дори близките на Тейлър не... прочети още »
09.04.201014:51

Наближава премиерата на Sex and the city 2

През месец юни ще станем свидетели на поредния спектакъл на женското царство от модни тоалети , високи токчета и готини мъже в игралния филм Sex and the city 2.  Филмът отново е базиран на едноименния телевизионен сериал и е дело на режисьора Майкъл Патрик Кинг. В ролите ще видим естествено Сара Джесика Паркър, Ким... прочети още »
09.04.201011:25

Какво ли не прави маркетинга със звездите?

Само преди 4 години, никой у нас не беше чувал за Стефани Германота, нали? Известната като Лейди Гага сега, тогава Стефани май повече напомня на Аланис Морисет или пък на Джанис Джоплин. Преди поп музиката и екстравагантните тоалети да станат марката на Гага, младата певица забива със своя собствена банда в апокрифни клубове в... прочети още »
09.04.201008:16

Българските звезди ще събират пари за Гого от Тоника на 26 април

Звездите на БГ естрадата се събират на благотворителен концерт в зала 1 на НДК на 26 април в помощ на Гого от “Тоника”. Лили Иванова , Йорданка Христова, Богдана Карадочева, Васил Найденов, Стефан Димитров, Мишо Белчев, Мустафа Чаушев, “Ритон”, “Бо-Бо-Бо” ще пеят за спасяването на Георги Найденов.... прочети още »