Новини

23.07.201013:49

Официална премиера на новият клип на Кристина Агилера "You...

В световния ефир се завъртя новият видеоклип на поп звездата Кристина Агилера . "You Lost Me" е баладично парче, част от последния албум на певицата - Bionic, който излезе на пазара през юни 2010 година. В него певицата се завръща към стила, който я направи звезда и вече е трудно да кажем, че прилича на Лейди Гага, Бионсе или... прочети още »
22.07.201011:17

Виж "грозният" Ейдриън Броуди в новия клип на Skunk Anansie

Култовата британска банда Skunk Anansie официално се завърна под светлините на прожекторите. В световния ефир се завъртя новият видеоклип към парчето " My Ugly Boy". В него участва американският актьор Ейдриън Броуди, който е и най - младия носител на Оскар за най - добра мъжка роля в "Пианистът". Сцените са доста... прочети още »
22.07.201008:56

Лейди Гага - лице на чай

Американската поп-изпълнителка Лейди Гага може да стане лице на най-голямата компания за производство на чай в света. През изминалите няколко дни тя е ухажвана от представителите на Twinings, които искат ексцентричната певица да бъде лице на продуктите им. Компанията е решена да подпише договор с Лейди Гага, които ще добавят към сметката... прочети още »
22.07.201008:32

Програма на Арт киноклуб на открито

Всяка вечер под открито небе до НДК се провеждат събития, които зареждат сърцето на София с творчество и култура. Актьорът  Христо Мутафчиев, който е известен и с добрите си певчески данни и група Б.Т.Р. направиха акустичен концерт на сцената на Арт кинклуб на открито. На събитието присъстваха кмета на София Йорданка Фандъкова, главният... прочети още »
22.07.201007:55

Потвърди се, че Александра Сърчаджиева е бременна

Александра Сърчаджиева няма да пътува за фестивала „Охридско лято”, тъй като чака първата си рожба, съобщиха от театър Българска армия”. Така се потвърдиха слуховете, че актрисата е бременна. В Охрид тя трябваше да изиграе ролята на Нина Заречная от трилогията на Крикор Азарян по Чехов „Чайка”. Вместо Алекс... прочети още »
21.07.201008:57

Анджелина Джоли представи новия си филм "Агент Солт"

В Бевърли Хилс се състоя премиерата на новия шпионски трилър с участието на Анджелина Джоли "Агент Солт". Лентата разказва историята на агент на ЦРУ, обвинен в шпионаж в полза на Русия. Семейство "Бранджерина" пристигнаха щастливи и влюбени на... прочети още »
21.07.201008:39

Андрей и Даниела официално потвърдиха развода си

Телевизионният водещ Андрей Арнаудов  и неговата съпруга, сръбкинята Даниела се развеждат. Водещият потвърди официално новината в интервю пред вестник "24 часа". "Опосумът" разказва, че не се обичат вече, че са спряли да си говорят, и че основната вина за разтрогването на едва 8 месечният им брак е разликата във... прочети още »
21.07.201008:38

Линдзи Лоън влезе в затвора

З месеца в затвора и 3 месеца в клиника за лечение на зависимости! Това очаква непокорната актриса Линдзи Лоън от днес. Холивудската звезда пристигна тази сутрин в съда в Бевърли Хилс, за да започне да изтърпява в затвора 90-дневната присъда заради нарушаване на условията на пробацията й, наложена по обвинения за шофиране в нетрезво... прочети още »
21.07.201008:20

Алиша Кийс се омъжва този уикенд

R'n'b изпълнителката Алиша Кийс и годеникът й – рапърът Суиз Бийтс спонтанно решили да се оженят този уикенд. Двамата бъдещи родители ще сключат брак на огромна яхта в Карибско море. Засега щастливата двойка пази в тайна точното място, където ще се състои церемонията. Според слуховете сред поканените има много известни... прочети още »
20.07.201011:21

Топ 10 на най-печелившите музиканти

U2, AC/DC, Бийонсе, Брус Спрингстийн и Бритни Спиърс са сред музикантите, спечелили най-много пари за изминалата година, според новата класация на Forbes. Начело в класацията са Боно и компания с приходи в размер на 130 милиона долара, благодарение на мащабното си турне 360° Втори остават AC/DC с 114 милиона, следвани от черната... прочети още »
20.07.201009:45

Crowded House с нов албум след 14-годишна пауза

Групата Crowded House издава нов албум. Той е озаглавен "Intriguer" и идва след 14-годишна пауза. Музикантите го определят като едновременно екзотичен и традиционен. Изпълнителите са особено развълнувани, че след толкова години отново се качват на сцената. Предстои им лятно турне в Северна Америка. Ето и първият сингъл от... прочети още »