Новини

04.08.201015:48

"The Expendables" събра екшън идолите на световна премиера

Един филм събра заедно всички мегазвезди на екшъна. Премиерата на "The Expendables" се състоя в Лос Анджелис. Силвестър Сталоун е не само главен герой, но и сценарист и режисьор на филма. В него той убеди да участват ветераните в жанра - от Джет Ли и Долф Лунгрен през Мики Рурк и Джейсън Стейтъм, Брус Уилис и дори губернатора на... прочети още »
04.08.201014:49

Слави и Доган сред 10-те най-дразнещи българи, Бойко назад

Българският Maxim публикува резултатите от забавното си читателско допитване „100—те най-дразнещи живи българи”. Според получените няколко десетки хиляди гласа от публиката на списанието, 10-те „челници” са Слави Трифонов, Ахмед Доган, Сергей Станишев, Иван и Андрей, Николай Бареков, Азис, Евгени Минчев, Милен... прочети още »
04.08.201012:18

Лейди Гага с рекордните 13 номинации за наградите на MTV

Лейди Гага отново разби рекордите с 13 номинации за MTV video music awards 2010! Видеото на "Bad Romance" е с номинации за Клип на годината, Най – добър поп клип, Най – добър женски клип и Най – добро денс парче, наред с останалите номинации на певицата.  „Аз съм невероятно поласкана да съм най... прочети още »
03.08.201012:29

Том Джоунс получи най-високият хонорар в историята

Том Джоунс получи хонорар на стойност 4.65 млн. долара, за да участва в благотворително събитие, но по-късно дари голяма част от парите на Червения кръст. Изпълнителят на “Sex Bomb” участва на 62-я благотворителен бал на Червения кръст в Монако и изпя почти всички свои хитове, за всеки от които получи по 100 000 евро.... прочети още »
03.08.201011:25

Лейди Гага излиза гола на корицата на Vanity fair

Скандалната певица Лейди Гага отправи поредното си предизвикателство. Тя позира гола за списание Венити феър. Фотосесията на звездата е дело на световноизвестният фотограф Ник Найт. Броят с интервюто на изпълнителката ще излезе през септември. В него тя говори за секса, наркотиците и славата. Певицата признава, че взима кокаин няколко... прочети още »
02.08.201014:29

Секс, наркотици и Бон Джоуви - виж скандални снимки

Американски сайт публикува снимки на Бон Джоуви, на които певеците са в доста провокативна ситуация в леглото с четири чисто голи жени. Скандалните снимки на рок звездите датират от далечната 1985, когато Бон Джоуви са снимали една от първите си фотосесии. В крайна сметка, агентите на Джоуви решили, че снимките са твърде неприемливи за... прочети още »
02.08.201014:28

Алиша Кийс се омъжи за Касим Дийн

Алиша Кийс се омъжи за Swizz Beatz, чието истинско име е Касим Дийн. Изпълнителката на “Empire State of Mind”, която е бременна в петия месец, се врече във вярност на музикалния продуцент на френския остров Корсика. 29-годишната Алиша носеше копринена рокля в цвят слонова кост, елегантен воал и букет от лилави лилии.... прочети още »
02.08.201013:54

Генезис продължава да оглавява бокс-офис класациите по света

Трилър фантастиката "Генезис" /"Inception"/ за трета поредна седмица оглави бокс-офис класацията в Северна Америка с приходи от 27,5 млн. долара, съобщиха световните агенции.  Лентата е донесла на създателите си общо 193,3 млн. долара. Във филма "Генезис" Дон Коб (Леонардо ди Каприо) е умел крадец,... прочети още »
31.07.201014:12

Гранд дамата на джаза представи последния си албум - "Still...

Джаз примата, дъщеря на легендата Nat “King” Cole, NATALIE COLE направи вчера, 30 юли, своя първи концерт у нас по покана на Болкън Ентъртейнмънт!!! В над двучасово шоу в зала 1 на НДК, облечена в ефирна жълта рокля, NATALIE COLE изпя с лекота и класа песни от актуалния си студиен албум Still Unforgettable, 21-ви в бляскавата й... прочети още »
30.07.201021:00

Най-запомнящите дуети на всички времена! Вижте сами...

Толкова много музика има около нас, толкова много хитове, толкова много изгряващи звезди се радват на вниманието ни всеки ден. Класиката и класата обаче се разпознават още от момента, в който видим или чуем една песен. А ако тя е общо дело на някои от най-големите в музиката, удоволствието е още по-голямо. Представям ви десет проекта,... прочети още »
30.07.201014:51

Сватбата на Челси Клинтън може да стигне до 5 милиона долара

Челси Клинтън се омъжва да инвестиционния банкер Марк Мезвински. Специалисти по организиране на сватбени тържества, цитирани от АП, твърдят, че за сватбата на Челси ще бъдат изхарчени между 2 и 3 милиона долара. Най-много пари ще отидат за храна и напитки - 750 хиляди долара. АП уточнява, че все пак това са оценки, тъй като никой не е могъл... прочети още »