Новини

10.05.201011:03

Лиъм Галахър ще снима филм за Бийтълс

Лиъм Галахър готви филм за последните години на "Бийтълс", съобщи Би Би Си. Бившият солист на "Оейзис" планира да адаптира "Най-дългият коктейл" - мемоарите на Ричард Дилело, наричан "домашното хипи" на "Бийтълс". Филмът ще е за бързият възход и последвал упадък на звукозаписната... прочети още »
10.05.201009:20

Честит рожден ден, Боно!

2421 километра. Това е равносметката ми от пропътувани километри, за да видя U2 на живо.  Бях на стадион Олимпиа в Берлин през 2005 година, а миналата година пътувах до Загреб, за да се завъртя на 360 градуса заедно с любимите ми ирландци! Дори и на някой да му се струва скучно, но обмислям да потретя в Истанбул или Атина през лятото.... прочети още »
10.05.201009:11

Победителката в "Жена номер 1 на България" - Невена...

Невена Гачева, победителката в "Жена номер 1 на България" за 2010г. направи шеметна фото-сесия за новия брой на сп. Грация. 12-годишната Бисера номинира обичаната си майка в конкурса, след това проведе една от най-очарователните акции за подкрепа и накрая се радваше на победата и. Вижте я, заедно с два котакара, много любов и още... прочети още »
06.05.201018:45

На Гергьовден, добри новини за Гого от Тоника

Лекарите от израелската клиника, в която се лекува Георги Найденов - Гого  дават големи шансове той да оздравее. Добрата новина съобщи синът на певеца от Тоника,  Димитър. Гого посреща днес имения си ден в клиника по рехабилитация в Тел Авив. Синът му Димитър Георгиев каза за PRO.BG, че в това болнично заведение са били... прочети още »
06.05.201018:28

Никой не купува музика в България

България е на последно място по продажба на музика в Европа.   Физическите продажби отбелязат спад от 40 на сто за миналата година спрямо 2008 г, сочи доклад на Международната музикална индустрия /IFPI/, съобщиха от Българската асоциация на музикалните продуценти, цитирани от БТА. Българските звукозаписни компании са продали общо... прочети още »
05.05.201012:48

Рокаджиите от Kiss се кефят на Лейди Гага

Членовете на рок групата Kiss полудяват от скандалния стил на певицата Лейди Гага, определяйки я като “женския вариант“ на групата. Рок музикантите признават, че биха се радвали да привлекат ексцентричната Гага като пети член на групата, тъй като се вдъхновяват от нейния стил и излъчване. Джийн Симънс, един от основателите на... прочети още »
05.05.201012:42

Няма кой да издава песните на Мадона

Мадона призна, че в момента музикалната й кариера е в застой, но тъй като се е фокусирала върху филмовите си участия. Поп звездата, която сега работи върху предстоящия да се появи това лято филм „Filth and Wisdom” заяви, че проектът отнема цялата й енергия  и тя няма нито времето нито възможността да се занимава с пеене.... прочети още »
05.05.201008:15

Сашо от "Kofein!" напуска шоуто, но и България

Тази сутрин е последния сутрешен Kofein! на Сашо. От понеделник шоуто продължава с неповторимият Тони Георгиев и "Винаги най - добрата музика! " Това което успя да накара Сашо да напусне супертандема с Тони е наистина сериозното изкушение, наречено Испания. Стотици сутрини заедно, хиляди часове с шегите на Тони и Сашо,... прочети още »
04.05.201008:54

Тони Бракстън пуска нов албум на 10 май

Тони Бракстън се готви да издаде първия си албум след пет години мълчание. Носителката на "Грами" се очаква да пусне на пазара новия си албум "Pulse" на 10 май, а вчера представи и първия сингъл от албума, " Yestrday" . След появата й на музикалната сцена през 1991 г. кариерата на изпълнителката на хита... прочети още »
03.05.201013:39

Aventura взеха 9 награди на Билборд за латино музика

Авентура , градската бачата група от Бронкс, стана големия победител на Годишните Награди на Билборд за Латино музика. Момчетата изпяли мегахита „ Obsession” спечелиха 9 награди, включително и албум на годината за "The Last" (Premium), както и новосъздадената награда за артист на годината. Тито "El... прочети още »
03.05.201013:04

Лейди Гага избира перуки според настроението си

Ексцентричната певица Лейди Гага носи перуки, които да отговарят на настроението й, пише британската преса. Поп иконата Лейди Гага, известна с ексцентричното си поведение на сцената, обича да носи перуки, които да отразяват как се чувства отвътре. "Имам повече от 20 перуки. По този начин мога да имам различна прическа всеки ден, без... прочети още »