Новини

27.07.201010:11

Кейти Пери пуска парфюм с българска роза

Кейти Пери последва повечето си колежки (Кайли Миноуг, Бионсе , Кристина Агилера и тн.) и пуска на пазара своята марка парфюм - PURR BY KATY PERRY през ноември. Ароматът ще се продава ексклузивно в Nordstrom, в магазините от веригата и онлайн на Nordstrom.com. Purr by Katy Perry влиза със свеж цитрусов нюанс с дъх на прасковен нектар,... прочети още »
27.07.201008:33

Да помогнем на Вили Кавалджиев

Популярният рок изпълнител от близкото минало Вили Кавалджиев се нуждае спешно от пари за лечението си. Кавалджиев постъпи в болница с тежък диабет и големи усложнения. Семейството му съобщи, че състоянието му се влошава прогресивно и апелира за помощ. Дарителската сметка, на която желаещите могат да помогнат със средства, е... прочети още »
26.07.201012:22

Фил Колинс излиза с нов албум през септември

Фил Колинс се завръща с осмия си студиен албум „Going Back” . В албума са събрани соул песните, оказали най-голямо влияние върху музикалното му творчество. Това е първият му проект след осемгодишно мълчание. Докато в миналото Фил Колинс се е връщал към корените си, правейки кавъри на едни от любимите си парчета, включително... прочети още »
26.07.201012:19

Генезис бие Агент Солт

Леонардо ди Каприо изпревари Анджелина Джоли в надпреварата за най-касов американски филм. С Ди Каприо в главната роля трилърът "Генезис" (Inception) е на първо място в американския бокс-офис за втора седмица с продажби на билети за 43,5 милиона долара. Екшънът "Солт" с Анджелина Джоли през първия уикенд отбеляза... прочети още »
26.07.201009:05

Служител в московски хотел снима Анджелина и загуби работата си

Ръководството на московския хотел Ritz Carlton, в който отседнала холивудска звезда  Анджелина Джоли, е уволнило един от служителите си заради опита му да  снима актрисата. Още преди пристигането си звездата на световното кино изрично поискала от хотела да забрани всякакви фото и видеозаписи. Един от работещите в известната... прочети още »
26.07.201008:53

Spice girls отрекоха, че ще снимат филм

Бившата звезда от момичешката попгрупа "Спайс Гърлс" Ема Бъртън отхвърли появилата се в медиите информация, че групата се събира за снимките на продължение на техния филм "Спайс Уърлд". Тя посочи, че коментарите за предстоящ проект са били изведени неправилно от контекста. Според информация, появила се в британските... прочети още »
26.07.201008:52

"Teenage dream" на Кейти Пери излиза на 30 август. Чуй...

Известният съвременен артист Will Cotton разкри наскоро завършения портрет, който е направил на чарт разбивача, сладострастната Katy Perry!  Пери сложи картината на обложката на новия си албум -  Teenage Dream, който излезе на 24 август първо в Щатите, а за целия останал свят, включително и България ще се появи на 30 август. У... прочети още »
24.07.201016:40

Владимир и Цветанка утре ще станат новото семейство Първанови

Утре големият син на Георги Първанов, Владимир се жени за приятелката си Цветанка. По желание на младите купонът ще е само с най-близките в ресторант "Скай Плаза". “Моите синове имат много хубави и умни приятелки”, похвали се пред медиите преди време Президентът. Владимир работи като софтуерен специалист, 22... прочети още »
23.07.201014:29

Spice Girls подготвят нов филм

Spice Girls" подготвят нов филм. Певиците от групата обявиха в началото на годината, че работят върху мюзикъл с хитовите им песни, който ще бъде поставен на лондонския Уест енд. Ема Бънтън сега каза, че те се надяват да превърнат музикъла "Viva Forever" в голям филм, който да съперничи на успеха на "Mamma Mia!".... прочети още »
23.07.201013:49

Официална премиера на новият клип на Кристина Агилера "You...

В световния ефир се завъртя новият видеоклип на поп звездата Кристина Агилера . "You Lost Me" е баладично парче, част от последния албум на певицата - Bionic, който излезе на пазара през юни 2010 година. В него певицата се завръща към стила, който я направи звезда и вече е трудно да кажем, че прилича на Лейди Гага, Бионсе или... прочети още »
22.07.201011:17

Виж "грозният" Ейдриън Броуди в новия клип на Skunk Anansie

Култовата британска банда Skunk Anansie официално се завърна под светлините на прожекторите. В световния ефир се завъртя новият видеоклип към парчето " My Ugly Boy". В него участва американският актьор Ейдриън Броуди, който е и най - младия носител на Оскар за най - добра мъжка роля в "Пианистът". Сцените са доста... прочети още »