Новини

08.08.201018:00

Радио FM+ представя: Ема Уотсън – шокираща промяна

Казват, че промяната е хубаво нещо, ако се прави умно. Точно това сигурно мисли и Ема Уотсън, актрисата – мъгъл от поредиците за „Хари Потър”. Явно 20-годишната актриса се е доверила на свой колега –магьосник, който си е поиграл с косата и до основи. Резултатът се видя от всички преди няколко дни, когато Ема... прочети още »
08.08.201014:05

Eminem feat. Rihanna - очаквано добра комбинация!

Представяме ви "Love The Way You Lie" на Еминем - вторият сингъл от супер успешния албум Recovery. В него участие взимат Риана и актрисата Мегън Фокс. Предстои скоро да видим и дуетът на превицата Пинк заедно с белия рапър. Но сега се насладете на супер горещото видео на "Love The Way You Lie". прочети още »
07.08.201014:59

И Роби Уилямс мина под венчилото! Виж сватбите на лято 2010

Лятото на 2010 - та  изобилства от светски сватби. Президентски наследници, принцеси, актьори и певци се впуснаха в предизвикателствата на семейния живот. Днес лошото момче на Великобритания и любимеца на милиони жени по света, Роби Уилямс се жени за актрисата Айда Фийлд.  Не плачете момичета, както се казва "Човек и добре да... прочети още »
06.08.201015:14

Искрен Пецов си смени името на IСКРЕН

Искрен Пецов се подписва под новото си парче "Напомня ми нещо" с нов артистичен псевдоним - IСКРЕН. С него той възнамерява да покори летните купони. Парчето “Напомня ми нещо” е по музика и текст на изпълнителя и обещава да стане хит на дансингите край морето. Днес в курорта Св. Влас е официалната премиера на... прочети още »
06.08.201014:48

И Роби Уилямс се даде! Утре слага халката на актрисата Айда Фийлд

Британската поп звезда Роби Уилямс ще се ожени за приятелката си – актрисата Айда Фийлд. Сватбата ще бъде утре на остров край бреговете на Калифорния. „Двамата запазиха в тайна датата на церемонията и казаха на семействата и приятелите си за нея едва миналата седмица. Избраният остров е Санта Каталина, на 32 км от Лос Анджелис.... прочети още »
06.08.201011:03

Енрике все пак подкара гол водни ски - видео

Енрике Иглесиас спази обещанието си от Световното по футбол и покара водни ски гол . Напомням, през юли Енрике даде думата си да стори това, в случай, че Испания спечели титлата на Мондиала.  В мрежата се появи любителско видео(извиняваме се за лошото качество), на което се вижда как изпълнителят кара водни ски през ноща на... прочети още »
06.08.201010:52

Американски мюзикъли през тази седмица в Арт киноклуб на открито

Пълна програма на "Арт киноклуб на открито" 6-12 август*: 6 август - петък - 21:00 ч. Звездите на българското кино Филип Трифонов в "Изпит" - 1971, реж. Георги Дюлгеров, 52’ (новела от филма "Шарен свят") 8 август - неделя - 21:00 ч. Легендите на българското кино Константин Коцев в "Гола... прочети още »
06.08.201010:24

FATBOY SLIM ще подпали Cacao beach днес

За първи път в България пристига световно известният диджей FATBOY SLIM , който ще представи 3-часов сет и мултимедийно шоу. Събитието се провежда в рамките на Solar Summer Festival на "Какао Бийч". Нормaн Кук, както е истинското име на звездата, е любимец на публиката на музикални фестивали и самостоятелни концерти. През 2002 г.... прочети още »
05.08.201015:04

Лица под 18 години ще влизат на SPIRIT of Burgas само с придружител!

Както на всички големи фестивали в България, така и на Spirit of Burgas  всички малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани във всяка една от трите фестивални вечери само с придружител и специално подписана декларация от пълнолетен придружител - родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за... прочети още »
04.08.201015:48

"The Expendables" събра екшън идолите на световна премиера

Един филм събра заедно всички мегазвезди на екшъна. Премиерата на "The Expendables" се състоя в Лос Анджелис. Силвестър Сталоун е не само главен герой, но и сценарист и режисьор на филма. В него той убеди да участват ветераните в жанра - от Джет Ли и Долф Лунгрен през Мики Рурк и Джейсън Стейтъм, Брус Уилис и дори губернатора на... прочети още »
04.08.201014:49

Слави и Доган сред 10-те най-дразнещи българи, Бойко назад

Българският Maxim публикува резултатите от забавното си читателско допитване „100—те най-дразнещи живи българи”. Според получените няколко десетки хиляди гласа от публиката на списанието, 10-те „челници” са Слави Трифонов, Ахмед Доган, Сергей Станишев, Иван и Андрей, Николай Бареков, Азис, Евгени Минчев, Милен... прочети още »