Новини

24.08.201012:30

"Shame" е в съавторство и изпълнение заедно с Гари Барлоу

ROBBIE WILLIAMS издава нов сингъл! “Shame” е създаден в съавторство и изпълнен заедно с Gary Barlow като дует между двете суперзвезди. Това е първият дует между двамата и първият път, в който те пишат и записват песен заедно, откакто Robbie напусна Take That през 1995. Сингълът е съвсем ново парче, което ще бъде включено в... прочети още »
20.08.201010:57

Rihanna e най - гореща това лято

Риана и нейният супер хит "Te Amo" влизат в световните чартове още в края на декември миналата година. Песента обаче се превърна в мега хит през това лято и завладя клубовете и дискотеките не само у нас. "Te Amo" бързо се изкачва в най-престижните музикални класации на Европа, Съединените щати и Австралия.  У нас... прочети още »
20.08.201010:07

Камерън Диас и Джулия Робъртс са най-опасни в интернет

Холивудските знаменитости Джулия Робъртс и Камерън Диаз са най-опасни за търсене в интернет, откриха учени. Красавиците често са използвани от кибер-престъпници, за да привличат неподозиращи потребители към фалшиви сайтове, пише британският вестник „Дейли телеграф". През последната година са отчетени почти 6 млн. нови сайтове... прочети още »
19.08.201016:51

Концертът на Scorpions се мести на стадион

Концертът на Scorpions на 9 октомври, с който световните рок величия ще се сбогуват с българската си публика, ще бъде преместен от зала "Фестивална“ на стадион "Академик“ - Плиска (при БАН), съобщиха организаторите. Напливът на желаещите да посетят шоуто на Scorpions не стихва, а вместимостта на... прочети още »
19.08.201012:24

Backstreet Boys и New Kids on the Block готвят общо турне

Вечните boy групи Backstreet Boys и New Kids on the Block подготвят общо турне! Любимците на поколения момичета са близо до подписването на договор с Live Nation Entertainment, които да организират общото турне най - рано през март 2011, съобщи E! News. Членовете на NKOTB и BSB дори може да запишат обща песен, с която ще промотират... прочети още »
19.08.201011:46

Българският Джони Деп е на 23 години, студент в НБУ

Българският Джони Деп се оказа 23-годишен актьор, възпитаник на НБУ. Името му е Георги Велизраров(на снимките), съобщи първа БТВ. След клипче във Vbox и нагласени папарашки снимки от луксозен бургаски хотел гръмна новината, че холивудската звезда от Карибски пирати е в България. Всичко обаче се оказа един добре замислен PR. Не е... прочети още »
19.08.201010:25

“Teenage Dream” на Кейти Пери вече е в телевизионния ефир

Броени дни преди премиерата на новия си албум "Teenage Dream", Кейти Пери пусна и видеото към едноименното парче. Звездата продължава да поддържа лятното настроение с новия си клип, заснет по слънчевите улици на родната й Санта Барбара това лято. Видеото на „Teenage Dream” е режисирано от фотографа Yoann Lemoine.... прочети още »
18.08.201017:45

U2 ще записват албум с клубно звучене

Фронтменът на U2 Боно е разкрил в интервю за септемврийския брой на сп. "Ролинг стоун", че групата работи над албум с клубно звучене, предаде Асошиейтед прес. Ирландската банда прави планове да издаде и рок албум, както и подбор от звукозаписните сесии за последния им диск "No Line On the Horizon" от 2009 г. Фронтменът... прочети още »
18.08.201013:35

Ако не си бил на SPIRIT of Burgas, виж го в снимки тук!

Разгледай снимки от третото издание на Spirit of Burgas тук. Фестивалът вече зае престижно място в топ 10 на най - добрите фестивали в Европа. прочети още »
18.08.201013:17

Лейди Гага се омъжва?

Лейди Гага ще се омъжва за приятеля си Люк Карл. "Стефани е решила да започне семеен живот и иска да изпълни плановете си като си сложи пръстена в края на това лято", заяви пред британски таблоид близък до Гага източник, предаде БГНЕС. Световноизвестната поп изпълнителка, която преди дни заяви в интервю, че се страхува да прави... прочети още »
18.08.201012:30

Jay-Z е най - богатият рапър

Jay-Z е най – богатият ръпър в класацията на сп. "Форбс". За последната година  Шон "Jay-Z"  Картър е спечелил 63 милиона долара - двойно повече от подгласника си Шон "Diddy" Кoмс, който е попълнил сметките си с 30 милиона долара.Третото място заема Akon с 21 милиона долара печалба. Четвърти с... прочети още »