Новини

11.10.201011:05

Vaya Con Dios идват пак у нас на 19 февруари

Най -популярната белгийски група Vaya Con Dios идват за концерт в Бългaрия на 19 февруари. Шоуто им ще се състои в зала 1 на НДК, а организатор на събитието е Loud Concerts. Изпълнителите на емблематичните "What's a woman", "Nah Neh Nah" и още куп прекрасни и вечни хитове ще стъпят за втори път у нас, след като... прочети още »
07.10.201021:51

Take That с нов сингъл 'The Flood'. Вижте снимки

Take That ще се похвалят с нов сингъл утре - 'The Flood'. Той ще бъде излъчен за първи път в британския ефир. Песента, предхождаща новия албум на групата, в която участие взе и завърналият се като член - Роби Уилямс, скоро ще има и видеоклип. Сингълът е част от шестия студиен албум - "Progress" и ще се разпространява за... прочети още »
07.10.201019:44

Заради заболяване на Клаус Майне, без Scorpions в София тази събота

Последният концерт на рок легендите Scorpions в България, който трябваше да се състои на 9 октомври (събота),се отлага. Новата дата за шоуто предстои да бъде уточнена, но по всяка вероятност ще бъде в края на октомври - 24, 25 или 26, съобщиха от организаторите. Промяната е наложена от влошеното здравословно състояние на вокалиста и... прочети още »
07.10.201012:15

И Брус Уилис като Лейди Гага - сложи перука от сурово месо

Дали в Холивуд полудяха или наистина е модерно да слагаш по себе си сурово месо? Кинолегендата Брус Уилис се появи с перука от месо във "Вечерното шоу" на Дейвид Летърман. Сложи и сол и пипер , а тв водещия си похапна от главата му!  "Вдъхнови ме тази луда жена, знаете много добре как се казва", заяви... прочети още »
07.10.201011:23

Концертът на Scorpions е под въпрос, отложиха шоуто си в Гърция

Концертът на рок легендите Scorpions у нас е под въпрос. Фронтменът на бандата Клаус Майне е болен и това стана причина Скорпионите да отложат шоуто си в Гърция предвидено за 6 - ти октомври.Това съобщи официалния сайт на групата. Във видеопослание  музикантите съобщават, че Клаус е сериозно болен от грип, но  уверяват, че концертът... прочети още »
07.10.201009:34

Tуристически Оскар за Гранд Хотел Варна

Гранд Хотел Варна получи престижната награда на Световната Туристическа Асоциация (World Travel Assosiation) като беше избран за “Най-добър спа комплекс в България за 2010 г.”. “Да бъдем признати от Световните Награди за Туризьм като най-добрия Спа Комплекс в България при такава сериозна конкуренция, потвьрждава, че сме на... прочети още »
06.10.201012:24

Pink издава Greatest Hits… So Far!!! на 16 ноември

“Greatest Hits… So Far!!!” на Pink с най - големите хитове на певицата излиза на 16 ноември. Колекцията включва  и две нови песни, първият сингъл е “Raise Your Glass”. От дебюта си през 2000, P!nk (Alecia Moore) успешно си проправи път и се превърна в суперзвезда заради таланта си като изпълнителка и... прочети още »
06.10.201012:14

Роби Уилямс усилено работи за бебе

Британският певец Роби Уилямс, който се ожени за актрисата Айда Фийлд през август, е решен да създаде свое собствено семейство в близкото бъдеще. Роби би бил щастлив, независимо от това дали съпругата му ще му роди син или дъщеря. "Бих искал дете гей, говорили сме за това и това искаме, каквото е", пошегува се Роби в интервю за... прочети още »
06.10.201010:20

Щастлива дата за сватба ли е 10.10.2010?

Очаква се много натоварена неделя за обредните домове в страната, като причината е в подреждането на 3 десетки в датата. Според една част от нумеролозите числото 10 е олицетворение на целостта на Вселената, завършване на определена фаза и създаване на позитивна атмосфера, която способства за прогреса. Други експерти в сферата на... прочети още »
06.10.201009:57

Дженифър Анистън е най - желаната свободна жена

Дженифър Анистън оглави класация, съставена от сп. "Венити феър" за най-желаната необвързана жена в света. Звездата от сериала "Приятели", която  е на 41 години, спечели 29 процента от гласовете. До 2005 г. тя беше омъжена за Брад Пит. Сега е свободна, след като се раздели с приятеля си Джон Майър. На второ... прочети още »
05.10.201010:33

Цяла седмица ще продължи сватбата на Кейти Пери и Ръсел Бранд

Ръсел Бранд и Кейти Пери са изпратили поканите на своите приятели и семейство за дългоочакваната си сватба, която ще се случи в Индия по-късно този месец. Те канят близките си на "среща в Делхи през октомври", но подчертават , че трябва да си освободят седем дни за това събитие. Двойката се сгоди в Джайпур в навечерието на... прочети още »