Лора Крофт: "Изхвърляйте старите неща, за да дойдат нови!"

16-ти март е Световен ден на съня.
Аз знам няколко неща за съня със сигурност. Хората, които обичат да спят повече са по-намръщени и по-мързеливи от ранобудниците. Колкото по-малко спи човек, толкова по-добре изглежда, а както е известно, сънят спомени не прави. Последното го разбрах от мои приятели. Бях ги поканила на гости и докато съм седяла на дивана, съм заспала. Когато се събудих те си бяха тръгнали и ми бяха оставили бележка, на която пишеше точно това.  

Алекс и Момчил са най-ранобудните и най-усмихнатите водещи в ефира!

Чакането свърши - "Игрите на глада" започват след няколко дни!
Вече два пъти сънувах, че съм в киното и чакам да започне прожекцията. Нямам предварително очакване дали ще ми хареса филма. Просто искам да го гледам. Харесвам актриси като Дженифър Лорънс ("Winter's Bone”, "Like Crazy”, "The Beaver”), а за Лени Кравиц да не говорим! Те избират ролите си не по хонорара, а по филма, тръгват от независимото кино, където не получават много кеш, но се учат от най-добрите. 

Без да разказвам книгата, мога да я препоръчам с няколко изречения. Най-малкото, което мога да кажа за нея е, че се чете на един дъх. Колкото и да е фентъзи, по някакъв начин ни показва, че светът, в който живеем или ще живеем, е точно такъв какъвто не трябва да бъде! Измислиците са абсолютно реални, а картините, в които се пренасяме са ни много познати. Както е в книгата, така и в днешно време, най-голямата зрителска аудитория привличт страданието и смъртта! Злото е навсякъде и доброто не винаги побеждава, така както е и в живота. Зад екшъна и романтиката в книгата се крие мъдрост. Алчността се наказва със смърт, а хитрите и умните оцеляват. Това, което се случва в книгата, може да е в бъдещето, но точно толкова може да е било и в миналото, или да се случи в наши дни.

Пролетта идва!
Аз имам рецепта и мотив за пролетното почистване. Рецептата е да обърна няколко кафета, за да ми се появи желанието да обърна къщата, а мотивът ми е една идея в стил фън шуй. Колкото повече неща изхвърля човек, толкова повече нови неща идват в живота му. Това твърдение важи не само за вещи, а и за хора. А дано ! wink

 

Свързани новини

Сантра и Лора Караджова - "Усещам още“

20.05.2015

Лора Владова - "Спомен”

25.11.2014

Лора у Криско в „Музикална академия"

12.09.2013

Лора Крофт за EXIT 2012

18.07.2012

Лора Крофт за холивудските разводи

06.07.2012