Лора Крофт чака Уди Алън в София

Режисьорът Уди Алън е тръгнал на турне по големите градове на стара Европа и прави филми с все по-млади актриси. Така явно се стреми да разширява и подмладява верните си фенове.

След  филма "Вики, Кристина, Барселона” и "Полунощ в Париж”, не направих връзка, че Уди прави почетна обиколка из Европа. Но, когато видях трейлъра на "На Рим с любов” вече съм сигурна, че американският режисьор се е превърнал в нещо като посланик на европейските ценности. Така или иначе съм сигурна, че коментарите и за новия му филм ще бъдат свързани повече с архитектурата на града, отколкото със сюжета. Както е тръгнал Уди Алън, го чакаме с проект за филм за София или за Пловдив. Актьорите ще са от нас!

Новата книга на Човека Глас. Няма нужда да ви казвам кой е той.

От откъса, който прочетох в един ежедневник ми стана ясно, че всеки знае за него и всеки му завижда и му крои мръсни номера. И ми стана ясно още, че голяма част от тиража на книгата му ще залежи в книжарниците. Но сериозно, ако ви се чете автобиография, ама истинска и добре написана, вземете "Стъкленият замък”. Историята там е толкова шантава и абсурдна,че няма как да е измислена.

Ако имате нужда да чувате "Честит празник" на всяка цена има един много лесен начин това да се случва - трябва да празнувате и предварително да сте поканили гостите.

В противен случай не трябва да се сърдим, че никой не се сеща да ни се обади. Аз съм почитател на движението да честитя празници само на хората, на които наистина държа и познавам лично. Защото смятам, че по-добре е да пропуснеш някой близък и после да му се реваншираш, отколкото да честитиш на ляво и на дясно във Фейсбук на хора, които не си виждал на живо, но си въобразяваш, че са ти приятели.

Свързани новини

Сантра и Лора Караджова - "Усещам още“

20.05.2015

Лора Владова - "Спомен”

25.11.2014

Лора у Криско в „Музикална академия"

12.09.2013

Лора Крофт за EXIT 2012

18.07.2012

Лора Крофт за холивудските разводи

06.07.2012