Наближават Дни на донорството 2018

Ежегодната инициатива "Дни на донорството”, която Фондация “Майки за донорството” провежда съвместно с МБАЛ “Надежда”, ще се проведе на 7, 8 и 9-ти декември 2018г. във фоайето на едноименната клиника.
 
Програмата на събитието ще предложи радост за децата с фокуси, игри с аниматори и разбира се дългочакания белобрад Дядо Коледа. Срещи с донори на нов живот, щастливи семейства, които вече имат бебе и много надежда за двойки, които се борят за дете събират трите Дни.
 
Специален подарък тази година са безплатни прегледи и консултации за всички семейства с репродуктивни проблеми. Д-р Георги Стаменов, д-р Събина Персенска и д-р Димитър Цветков от МБАЛ Надежда - София ще преглеждат безплатно през последния от Дните, 9-ти декември 2018.
 
Трима от най-добрите ин витро специалисти подаряват коледно вълшебство - шанс за семейства, които мечтаят за дете. Безплатно раждане, ин витро процедури и спа уикенди са част от подаръците за посетителите на инициативата. 
 
Повече информация и цялата програма на събитието може да намерите на сайта maikizadonorstvo.com, както и на facebook.com/donorstvotoezhivot.
 
Вълшебството на Коледа е в усмивката на децата! За да ги има - добре дошли!

Свързани новини

7 начина да преборим зимната депресия

17.01.2020

7-те смъртни врага на сърцето

16.01.2020

Записваме час онлайн в болници и ДКЦ-та

18.11.2019

Triple E.Y.E Project с нова кампания

14.11.2019

8 мощни витаминозни бомби

31.10.2019

Коментари