Наближават Дни на донорството 2018

Ежегодната инициатива "Дни на донорството”, която Фондация “Майки за донорството” провежда съвместно с МБАЛ “Надежда”, ще се проведе на 7, 8 и 9-ти декември 2018г. във фоайето на едноименната клиника.
 
Програмата на събитието ще предложи радост за децата с фокуси, игри с аниматори и разбира се дългочакания белобрад Дядо Коледа. Срещи с донори на нов живот, щастливи семейства, които вече имат бебе и много надежда за двойки, които се борят за дете събират трите Дни.
 
Специален подарък тази година са безплатни прегледи и консултации за всички семейства с репродуктивни проблеми. Д-р Георги Стаменов, д-р Събина Персенска и д-р Димитър Цветков от МБАЛ Надежда - София ще преглеждат безплатно през последния от Дните, 9-ти декември 2018.
 
Трима от най-добрите ин витро специалисти подаряват коледно вълшебство - шанс за семейства, които мечтаят за дете. Безплатно раждане, ин витро процедури и спа уикенди са част от подаръците за посетителите на инициативата. 
 
Повече информация и цялата програма на събитието може да намерите на сайта maikizadonorstvo.com, както и на facebook.com/donorstvotoezhivot.
 
Вълшебството на Коледа е в усмивката на децата! За да ги има - добре дошли!

Свързани новини

Ензоимун Актив за силен имунитет

29.11.2021

Не спете пред телевизора!

20.09.2021

Как да избегнем топлинен и слънчев удар

27.07.2021

С какво да се храним в тези жеги?

26.07.2021

10 най-добри храни и напитки за мозъка

03.02.2021