Как годишните времена влияят на зодиите

Всеки от нас си има любимо годишно време, пише manager.bg. Някои обичат златната есен, други – топлото лято. Астролозите обаче твърдят, че независимо от нашите предпочитания, за всяка зодия си има най-благоприятен сезон.
 
Овен, Стрелец, Лъв – огнените знаци 
Те се чувстват най-добре през лятото, тъй като планетата, която ги закриля – Слънцето, е в своя пик. Именно през лятото в представителите на тези знаци от зодиака се пробужда желанието да вършат нещо и да строят планове за бъдещето. В това време те имат и най-много сили и енергия, което им позволява да постигат целите, които си поставят.
 
Риби, Скорпион, Рак – водните знаци
Най-успешното време за тях е есента. Това е времето от годината, в които ги обзема вдъхновение и желание да водят активен начин на живот. Листопадът, циганското лято, последните топли слънчеви лъчи ги зареждат с много положителни емоции, а сивотата, дъждът, захлаждането пробуждят в тях любов и творческа енергия.
 
Дева, Телец и Козирог – земните зодии
Най-благоприятното време за представителите на тези зодиакални знаци е зимата. Независимо от студа и снега, Девите, Телците и Козирозите усещат прилив на сили и са в отлична кондиция. Затова и през зимата те са готови на смели постъпки и без колебание вземат смели решения.
 
Везни, Близнаци, Водолей – въздушните знаци
Годишното време, което активизира тези зодии е пролетта. Именно през този сезон Везните, Близнаците и Водолеите се пробуждат от зимен сън. Денят става по-дълъг и това няма как да не ги радва, тъй като за тях е жизненоважно да успяват навсякъде и във всичко. А съживяването на природата въздейства положително както на физическото им здраве, така и на психическите им настройки.

Свързани новини

Кои са зодиите-предатели

12.04.2021

Днес - без домакинска работа!

07.04.2021

10 предложения за разходка край София

02.04.2021

10 храни, които правят естествен детокс

23.03.2021

Идеи за вкусни и полезни пости

15.03.2021