"Черната вдовица" - нов трейлър и снимки

"Черната вдовица" е едно от филмовите събития, които кинофеновете и любителите на комиксите очакват с голямо нетърпение това лято. 
 
През юли свръхпопулярната и успешна киновселена на Марвел се завръща на големия екран с впечатляващата мегапродукция "Черната вдовица", която бележи дългоочакваното самостоятелно приключение на един от най-ярките и обичани супергерои -  Наташа Романоф. Тя се изправя пред демоните от своето мистериозно минало и влиза в сблъсък с един от най-опасните си противници - енигматичния Таскмастър. Действието във филма се развива малко след събитията от Първият отмъстител: Войната на героите, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица.
 
Този уикенд дебютира нов трейлър на филма със Скарлет Йохансон в ролята, от който разбираме в още по-голяма степен амбициозните мащаби на продукцията и силната емоционална история: 

Наред с величествената визия и невероятен екшън, виждаме и обещанието за силното емоционално ядро - трогателната, дълбоко лична история на Романоф, чието завръщане към дома и мрачното ѝ минало дефинира нейната саможертва в края на пътя, който героинята извървява, трансформирайки се от опасен наемен убиец в един от най-важните членове на Отмъстителите.

Черната вдовица е едно от киносъбитията, които зрителите не бива да пропускат на голям екран през юли. Режисьор е Кейт Шортланд (Lore, Berlin Syndrome), по сценарий на Джак Шейфър (Мошенички от класа) и Нед Бенсън (The Disappearance of Eleanor Rigby). Продуцент е Кевин Файги. В ролите влизат Скарлет Йохансон, Флорънс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Уайз, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и др.

Свързани новини

"What Drives Us" - официален трейлър

13.04.2021

Анджелина Джоли се завръща на екрана

08.04.2021

Мария Бакалова с нова роля в Ню Йорк

07.04.2021

Награди на гилдията на актьорите

05.04.2021

Истинската история във "Four Good Days"

02.04.2021