Анджелина Джоли се завръща на екрана

През последните няколко години Анджелина Джоли се ориентира към режисурата и посвети повече време на децата си, след като преживя тежък развод със съпруга си Брад Пит.
 
Така почитателите на Джоли за известно време се лишиха от гледката на красивото й лице на екрана, но ето че на 14 май по кината и по HBO Max предстои премиерата на "Those Who Wish Me Dead" - напрегнат трилър с Анджелина Джоли в главната роля. Вчера излезе и официалният трейлър на лената. От него виждаме момче, което става свидетел на убийството на баща си и се оказва преследвано от убийците в горите на щата Монтана. Тя среща случайно детето, което се опитва да избяга от преследвачите, докато горски пожар, заплашва да погълне всичко, включително и самите тях: 

Филмът е режисиран от Тейлър Шеридан и е базиран на едноименния роман на Майкъл Корита.  Шеридан е познат от филмите "Sicario" на Дени Вилньов, "Wind River" с Джеръми Ренър и "Hell or High Water" с Крис Пайн. За последния той получи номинация за "Оскар" за най-добър оригинален сценарий. Шеридан е един от създателите и на хитовия сериал Yellowstone.

Партньор на 45-годишната Джоли е 14-годишният актьор Фин Литъл. Анджелина играе смелия спасител Хана, специалист по горските пожари. Героинята й обаче е в труден период и се бори с емоционална травма, свързана със смъртта на трима души, които не е могла да предпази и те са загинали. През този тежък период от живота си Хана среща 12-годишното момче в дивите гори на Монтана и се оказва, че е готова на всичко, за да го спаси. 

Свързани новини

Уди Харелсън със странна семейна история

14.08.2023

Виетнам забрани "Барби"

03.07.2023

Ето кой ще се превъплъти в иконата Гунди

05.06.2023

Мерил Стрийп спечели престижна награда

28.04.2023

Мел Гибсън също почете Христо Живков

06.04.2023