Вече имаме първи кадри от новия "Гладиатор"

"Гладиатор" е един от вечните филми, които колкото и да гледаме, няма да ни омръзне. За никого вече не е тайна, че знаменитият филм на Ридли Скот от 2000г. ще има продължение. 

Vanity Fair открехнаха вратата към така чакания филм като споделиха кадри, които определено привличат вниманието. В главната роля ще видим Пол Мескал. Ирландецът определено заема централна роля в първите кадри от филма, появили се съвсем скоро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Vanity Fair (@vanityfair)

Мескал ще влезе в ролята на Луций - момченцето от оригиналния филм, в чийто герой се превръща Максимус. На гладиаторската арена срещу него пък е Акаций (Педро Паскал) - римски генерал, изпаднал в немилост.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Vanity Fair (@vanityfair)

Самият Скот казва, че без историята на Максимус продължението на "Гладиатор" нямаше да съществува. В десетината кадри от него придобиваме представа и за героя на Дензъл Уошингтън - бивш роб, превърнал се в търговец на оръжие.

Фред Хечингър като император Каракала изненадващо напомня образа, изграден от Хоакин Финикс в оригиналния филм. В кадрите са още Джоузеф Куин като брата на Каракала император Гата и Кони Нилсън, която се завръща в ролята си на Лусила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Vanity Fair (@vanityfair)

Премиерата на "Гладиатор II" е предвидена за 22 ноември тази година.

Свързани новини

Започна филмовия фестивал във Венеция

30.08.2024

Проследяваме предисторията на "Цар лъв"

27.08.2024

Най-безмилостният злодей на Марвел

21.08.2024

Гледаме "Снежанка" в кината през март

15.08.2024

Тимъти Шаламе играе Боб Дилън в нов филм

14.08.2024