Кино

25.10.201107:38

Премиера на най-новия български филм "Кецове"

Днес ще бъде официалната премиера на най-новия български филм "Кецове". Джералдин Чаплин няма да може да присъства на официалната премиера на филма, който звездата награди на фестивала в Москва.  Внучката на Чарли Чаплин е възпрепятствана със снимки в Италия, но е подготвила специално обръщение към екипа. "Кецове" е... прочети още »
21.10.201113:04

Препоръчваме ви да гледате на кино:

Дългоочакваният нов филм на режисьора Стивън Содърбърг (Секс, лъжи и видео) с участието на цяла плеяда от звезди: Мат Деймън, Кейт Уинслет, Гуинет Полтроу, Джуд Лоу, Марион Котиар и Лорънс Фишбърн от днес е по кината. "Заразяване" (Contagion) е базиран, за щастие, върху неслучила се хипотеза. Целият кошмар във филма е резултат от... прочети още »
21.10.201112:47

"Шерлок Холмс : Игра на сенки" - трейлър

До световната премиера на "Шерлок Холмс: Игра на сенки" (Sherlock Holmes: A Game of Shadows) остават по-малко от два месеца. Гай Ричи прави продължение на един от касовите хитове на 2009 г. отново  с участието на  Робърт Дауни Джуниър в ролята на Шерлок Холмс и Джъд Лоу, като верния му помощник, д-р... прочети още »
20.10.201108:12

Мики Рурк отказа на "Непобедимите 2"

Актьорът Мики Рурк, който трябваше да се снима във втората част на "Непобедимите" редом до Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Брус Уилис и др., се отказа от ролята си в продукцията, съобщават американските медии. 59-годишната звезда, който в първата част се превъплъти в образа на Тул, няма да застане пред... прочети още »
19.10.201110:18

И Вин Дизел влиза в "Непобедимите 2"

Звездата от "Бързи и яростни" и "Трите хикса" Вин Дизел е поредната холивудска знаменитост, която очакваме да пристигне в България. Гологлавият мачо ще се присъедини към мегапродукцията "Непобедимите 2”, която се снима у нас, твърди списание "Starzlife". Според сайта Вин щял да се превъплъти в образа... прочети още »
18.10.201115:44

Жан-Клод празнува рождения си ден в Sin Citу

Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme) намери мястото в София, където очевидно си прекарва добре. Белгиецът за втори път бе заснет да разпуска в компанията на много дами в нощния клуб Sin Citу, съобщи avtora.com. За разлика от първия път, Жан-Клод бе още по-дружелюбен към българските си фенки, които не криейки доброто си отношение към... прочети още »
18.10.201107:48

"Полунощ в Париж" открива Киномания 2011

Предпремиерна прожекция на най-новия филм на Уди Алън "Полунощ в Париж" (Midnight in Paris) ще даде началото на 25-ото издание на фестивала "Киномания" на 9 ноември от 19 ч. в зала 1 на НДК, съобщиха организаторите на фестивала. Форумът, който тази година се провежда под мотото "Презареждане", включва... прочети още »
17.10.201109:15

Кейт Уинслет изправена пред втори брак

Дни след като говори за мъчителния си развод с режисьора Сам Мендес, носителката на "Оскар" Кейт Уинслет може да започне "нов разказ", съобщи в. "Дейли телеграф". Приятелят на актрисата Нед Рокенрол много скоро ще финализира развода със съпругата си Елиза Пиърсън, най-голямата дъщеря на виконт Каудрей.... прочети още »
14.10.201110:26

Джулия Робъртс представи новия си филм

Актрисата Джулия Робъртс зарадва своите фенове като мина по червения килим по случай премиерата на филма с нейно участие "Светулки в градината". Събитието се състоя в Лос Анджелис и освен "Хубавата жена", на него присъстваха и колегите и Хейдън Панетиер, Кари-Ан Мос и Дермот Мълрони. Лентата е дело на режисьора Денис... прочети още »
13.10.201109:46

Лондонският филмов фестивал започна с премиера на "360"

Лондонският филмов фестивал  бе открит с премиерата на продукцията "360" на Фернанду Мейрелеш. Главните роли във филма са поверени на Рейчъл Уайз, Антъни Хопкинс и Джъд Лоу. Рейчъл Уайз и Антъни Хопкинс не се появиха на червения килим. Компания на Мейрелеш прави само Джъд Лоу, а медиите отбелязаха, че фестивалът е отбележил... прочети още »
12.10.201110:29

Кастинг в Банско избира статисти за "Непобедимите 2"

На кастинг в Банско ще избират статисти за американската филмова суперпродукция "Непобедимите 2", съобщиха от общинската управа. Кастингът е безплатен и ще се състои на 16 октомври от 16 ч. пред сградата на Общинската администрация в Банско. Набират се статисти – жени, деца и мъже на възраст от 7 до 70 години. От... прочети още »