Радио новини

19.11.201214:48

"Ива от сутрин до обед" в понеделник - 19 ноември

Този понеделник Ива и момичетата от шоуто бяха по мустаци, за да подкрепят мъжкото здраве. В студиото специален гост пък бъде Камен Алипиев – Кедъра, който също подкрепи мустакатата кампания. Що за спортна година е 2012-та и какъв татко е Кедъра, научихме от самия него след 11ч. Преди това обърнахме внимание на здравето и тясната му... прочети още »
16.11.201213:38

"Ива от сутрин до обед" в петък - 16 ноември

Петъчното парти в ефира стартира в 8 сутрина, още с отварянето на микрофоните в "Ива от сутрин до обед". Ива и екипът заразиха с настроението си слушателите и ги подготвиха за шокиращи неща, които ще се случват в понеделник. След като ноември е месец на мустаците, Ива и целият екип дадоха петъчно обещание да са по мустаци, като от... прочети още »
15.11.201215:49

"Ива от сутрин до обед" в четвъртък - 15 ноември

Хайде в четвъртък на божоле, вкусни хапи и ... каре! Така звуча "Ива от сутрин до обед" в ефира на Радио FM+ ден преди края на седмицата. Но карето не бе на масата, а "Каре от запаса". Този път с Евелина Павлова, Георги Кушвалиев и Тони Георгиев обсъждахме думичката VIP, защо Къци става героя на нацията, разпределяхме... прочети още »
14.11.201214:10

"Ива от сутрин до обед" в сряда - 14 ноември

На 14 ноември Ива черпи символично от ефира за рождения ден на своята Ида :) Ето и темите, които сподели в предаването днес. Защо испанците са горди с постиженията на своите съграждани, каквото и да са те, а на нас все нещо не ни достига - разговор с Надежда Владева от Мадрид; Как да се учим да поощряваме, вместо да подрязваме крила -... прочети още »
13.11.201212:42

"Ива от сутрин до обед" във вторник - 13 ноември

Вторник, 13 ноември се оказа фатално щастлив за нашата ефирна връзка. На първо място - представяме ви новия продуцент на шоуто - Калина. Така комплектът за чаровно събуждене е допълнен и можем спокойно да ви разкажем какво се чу в "Ива от сутрин до обед" между 8 и 12ч. Изложбата на Деймиън Хърст в България -... прочети още »
12.11.201213:06

"Ива от сутрин до обед" в понеделник - 12 ноември

"Ива от сутрин до обед" сътвори един истински скорпионски ефир на 12 ноември - понеделник. Забавлявахме се, говорейки си за важните неща от деня, пяхме от сутринта по повод младото вино и давахме уникални награди. Хайде подред: Поздравихме за рождения ден Стойко Пеев - един уникален актьор, който е див и непредсказуем като всеки... прочети още »
08.11.201212:19

"Ива от сутрин до обед" в четвъртък - 8 ноември - аудио

"Ива от сутрин до обед" обяви четвъртък за празник сам по себе си и вдигнахме краката петъчно още от 8 сутринта :) Честито и на всички, празнуващи именния си ден днес. Честванията при нас преминаха така: Събудихме Алфредо Торес, за да му помогнем да духне свещичките на тортата - стана на 45 в компанията на Ива Дойчинова. ... прочети още »
07.11.201216:32

Най-интересното в "Ива от сутрин до обед" в сряда - 7...

Сряда, 7 ноември. Още един неповторим старт на деня в ефира на Радио FM+ и "Ива от сутрин до обед". Още една легенда се завърна в ефира - "Кофеин" с Тони и Сашо - неповторимия и взривоопасен дует, който "цепи, лепи и вулканизира" пространството между София и Мадрид! Днес Тони Георгиев е водещ на сутрешното шоу... прочети още »
06.11.201209:25

Нина Димитрова обяви пред FM+, че днес е последният "Шинел"

Честит рожден ден на Нина Димитрова:))) Макар и на 50, тя продължава да звучи като хлапе, усмихната, малко лудичка, талантлива и неповторима. Такава я откри Ива Дойчинова и тази сутрин на телефона. Чуйте едно лично и откровено интервю, от което разбрахме, че днес - 06.11, ще се играе последното представление на театър Кредо -... прочети още »
05.11.201215:47

"Ива от сутрин до обед" - гостите и темите в понеделник...

Първият понеделник на "Ива от сутрин до обед" по Радио FM+ започна с "Добро утро и наздраве"! Второто е за кихащите, а не за празнуващите:) Есента вече се вижда по улиците, а с нея и въпросът - как да влезем в студения сезон с червени бузи и добра кондиция без да се абонираме за всеки щъкащ вирус. Ето защо Ива откри... прочети още »
02.11.201214:00

Гостите в "Ива от сутрин до обед" в петък - 2 октомври

Втори ден от "Ива от сутрин до обед" в ефира на Радио FM+. Ива Дойчинова е в свои води, музиката се лее, а шоуто събира нормалните хора на едно място. Вчера Ива сподели: "Днес беше един незабравим първи ден за мен - в Денят на будителите, любимият ми четвъртък, няколко чудни технически гафа и много повече щастие от споделения... прочети още »