Радио новини

12.12.200814:14

"Kofein!" са в ТОП 5 на водещите в България

Сутрешното шоу на Радио FM+ "Kofein!" получи поредното високо признание. В-к "Монитор" организира класация за 5-те най-добри и 5-те най-лоши водещи в ефира. Логично Тони и Сашо са сред отличниците. Тяхното шоу  - "Kofein!" е най-забавното сутрешно радиопредаване в ефира.  Ето как са... прочети още »
12.10.200820:52

FM+ покорява и Самоков, нова честота в Пловдив

На тържествена церемония в СЕМ, Елена Кискинова, Управляващ Директор на Emmis Bulgaria получи нова лицензия за Радио FM+. Така в семейството на музикалното радио вече влиза и град Самоков. Съвсем скоро жителите там ще могат да слушат най-добрата музика от 80-те години до днес, както и най-забавното сутрешно шоу “Kofein!” на... прочети още »
26.07.200810:27

Тома - вторият Misic Idol на България, гостува на Тони и Сашо

Тома - победителят в "Music Idol" направи незабравимо гостуване в най-забавното сутрешно шоу - "Kofein!"с Тони и Сашо! Цял час той си говореше с любимите водещи за парите, музиката, пиенето и голите жени от списанията. Не спести и разкази за личния си живот с Елена. Дори сподели, че снощи са се скарали, но това не... прочети още »
02.02.200816:14

Рекорд - 13 часа Сутрешно шоу "Kofein!"

Българи чупят рекорд на 1 февруари! Тони и Сашо от “Kofein” ще водят най-дългото сутрешно шоу в историята! Най-забавното сутрешно радио-шоу на България “Kofein!" с Тони и Сашо ще отпразнува първия си рожден ден с уникален радио-рекорд. На 1 февруари в продължение на 13 часа – от 7 сутринта до 8 вечерта,... прочети още »
14.05.200716:40

Kofein на наградите на ММ TV

На официална церемония вчера в Народния театър "Иван Вазов" в София музикалната телевизия ММ раздаде годишните си награди.   Тони и Сашо  - водещите на сутрешното шоу "Kofein!" връчиха една от най-важните награди - Изпълнителка на Годината! Стартът на шоуто беше даден с изпълнение на Космическите гласове на... прочети още »
21.03.200716:21

Порно звезди на гости в Kofein!

Две от най-известните европейски порно-звезди – Мария Белучи и Дора Венедер гостуваха в студиото на Сутрешното шоу “Кофеин” на Тони и Сашо тази сряда, 21 март. Те отговориха на всички въпроси, които слушателите задаваха. Кулминацията в шоуто се превърна импровизираното еротично лайв шоу, което двете направиха за Тони и... прочети още »
02.02.200715:03

Стартира сутрешен „Kofein!” с 12-часов рекорд

Най-забавното сутрешно шоу – “Kofein!” с Тони и Сашо постави рекорд в ефира. На втори февруари двамата водещи от Радио FM+ бяха в ефир цели 12 часа.  В “лудата надпревара” в ефира с тях се включиха и: Дим Дуков; Адреналинките Яна и Жана; Нана; Белослава; Агент Тенев; Диана Любенова; Бойко... прочети още »