Радио новини

14.04.200914:28

Италианска порно актриса нарисува Тони и Сашо

Италианската порно актриса Симба, която от днес е в България по покана на еротичното изложение “Ерос шоу”, гостува в сутрешното шоу на Радио FM+ „Kofein!”. Тя изненада водещите Тони и Сашо с невероятен портрет, рисуван от нея. Екстравагантната мулатка, която е и художник,  бе обявила, че ще нарисува портрет и... прочети още »
12.03.200914:24

Lauro Giotto - порно-кралят на гости в Kofein!

Този петък - 20.02.2009г. в сутрешното шоу на Тони и Сашо - Kofein!,  гостува един от най-известните порно-актьори в света - носител на цели 8 порно-Оскара - Lauro Giotto Вижте част от интервюто, а в Галерия - и снимки! прочети още »
03.02.200921:56

Тома пее специално за "Kofein!"

Победителят от Music Idol - Тома, влезе в студио, за да запише специална версия на хита си "Герой", посветена на сутрешното шоу "Kofein!". На втори февруари сутрешното шоу на Радио FM+ става на две години. Празненствата в ефир започват още на 19 януари със "сутрешният АЗ тест" - играта, която може да ви накара... прочети още »
30.01.200922:03

Тони и Сашо от "Kofein!" откровенно пред камерата

Сутрешните радиоводещи Тони и Сашо от Радио FM+ са решили по оригинален начин да посрещнат рождения ден на своето предаване – “Kofein!”. В последните две седмици от Януари те ще тестват в ефир колко известни са всъщност българските звезди. На 2-ри Февруари между 8 и 18ч. те ще водят най-дългото сутрешно шоу в ефира.... прочети още »
12.01.200914:16

Kofein - сутрешното шоу на Радио FM+ с нов сезон

"Kofein!" - сутрешното шоу на Радио FM+ с Тони и Сашо се завръща в новия сезон след заслужена почивка. Двамата любими водещи са готови с новите си изненади и провокации към Вас. Радиотандемът е заедно от две години, като през това време шоуто постоянно увеличава рейтинга си, показват проучвания. Неслучайно най-силните на деня... прочети още »
12.12.200814:14

"Kofein!" са в ТОП 5 на водещите в България

Сутрешното шоу на Радио FM+ "Kofein!" получи поредното високо признание. В-к "Монитор" организира класация за 5-те най-добри и 5-те най-лоши водещи в ефира. Логично Тони и Сашо са сред отличниците. Тяхното шоу  - "Kofein!" е най-забавното сутрешно радиопредаване в ефира.  Ето как са... прочети още »
12.10.200820:52

FM+ покорява и Самоков, нова честота в Пловдив

На тържествена церемония в СЕМ, Елена Кискинова, Управляващ Директор на Emmis Bulgaria получи нова лицензия за Радио FM+. Така в семейството на музикалното радио вече влиза и град Самоков. Съвсем скоро жителите там ще могат да слушат най-добрата музика от 80-те години до днес, както и най-забавното сутрешно шоу “Kofein!” на... прочети още »
26.07.200810:27

Тома - вторият Misic Idol на България, гостува на Тони и Сашо

Тома - победителят в "Music Idol" направи незабравимо гостуване в най-забавното сутрешно шоу - "Kofein!"с Тони и Сашо! Цял час той си говореше с любимите водещи за парите, музиката, пиенето и голите жени от списанията. Не спести и разкази за личния си живот с Елена. Дори сподели, че снощи са се скарали, но това не... прочети още »
02.02.200816:14

Рекорд - 13 часа Сутрешно шоу "Kofein!"

Българи чупят рекорд на 1 февруари! Тони и Сашо от “Kofein” ще водят най-дългото сутрешно шоу в историята! Най-забавното сутрешно радио-шоу на България “Kofein!" с Тони и Сашо ще отпразнува първия си рожден ден с уникален радио-рекорд. На 1 февруари в продължение на 13 часа – от 7 сутринта до 8 вечерта,... прочети още »
14.05.200716:40

Kofein на наградите на ММ TV

На официална церемония вчера в Народния театър "Иван Вазов" в София музикалната телевизия ММ раздаде годишните си награди.   Тони и Сашо  - водещите на сутрешното шоу "Kofein!" връчиха една от най-важните награди - Изпълнителка на Годината! Стартът на шоуто беше даден с изпълнение на Космическите гласове на... прочети още »
21.03.200716:21

Порно звезди на гости в Kofein!

Две от най-известните европейски порно-звезди – Мария Белучи и Дора Венедер гостуваха в студиото на Сутрешното шоу “Кофеин” на Тони и Сашо тази сряда, 21 март. Те отговориха на всички въпроси, които слушателите задаваха. Кулминацията в шоуто се превърна импровизираното еротично лайв шоу, което двете направиха за Тони и... прочети още »