Радио новини

06.09.200920:24

Сватбата на сезона в FM+, част 2. Взеха се!

Вчера - 5 септември, само месец, след като Сашо от Kofein! и по-сладкото Наде направиха официална тяхната връзка , се състоя втората сватба на сезона в Радио FM+. Тони от Kofein! каза "Да!" на любимата си Диана. Церемонията бе разделена на две части, като по-романтичната бе на брега на морето. Тони и Диана бяха изненадани от... прочети още »
13.08.200914:33

Рано пиле рано пее

Материал от "Light" на"Капитал" Фотограф: Цветелина Ангелова Един радиоводещ от сутрешен блок за ранното ставане Предпочитам да работя и да спя по 4 часа, което общо прави един щастлив полуден с парченца плод, и мегдан за стратегии, и трето неофициално преобличане. Освен това съм си сметнал, че никой друг не... прочети още »
12.08.200914:35

Магдалена - победителят от „Мюзик Айдъл” в "Kofein!"

 Магдалена Джанаварова - третият музикален идол на България гостува на сутрешното шоу "Kofein!" при Тони и Сашо. Освен разговорите за музиката, гаджетата, яденето и пушенето, тримата успяха да развеселят всички слушатели, представяйки дневния хороскоп в ефир. прочети още »
07.08.200920:30

Сватбата на сезона в FM+. Взеха се!

Вчера - 6 август се състоя сватбата на сезона в Радио FM+. Двама от любимите Ви водещи - Надежда Радева и  Александър Владев си казаха "Да!". Церемонията бе най-забавното сватбено тържество през последните години. Усмивките не спряха да греят от лицата на Надето и Сашо през цялото време. Гостите също се забавляваха на... прочети още »
06.08.200921:23

В-к „Телеграф” писа за FM+

Тази събота в-к „Телеграф” реши да отдели част от страниците си за две от най-чаровните радиоводещи в България – Надежда Радева и Калина Стефанова. Какво казаха двете, четете и тук: Снимка: Телеграф Надя Радева: Радиото ме държи в България Надежда Радева е една от емблематичните водещи на Радио FM+. Всеки делничен ден... прочети още »
12.07.200921:09

Калина доказа: Най-секси шофьор е!

За трета поредна година Българският спортен тотализатор и КАТ стартират съвместна инициатива Тото Полиция 2009. Стартът на кампанията бе предшестван от офроуд състезания за журналисти и известни личности, което се проведе под мотото „Изразходвай енергия и емоции на подходящите места. Бъди разумен на пътя!”. На специално построена... прочети още »
03.07.200920:43

Радио FM+ изпраща двама българи за среща с U2 в Милано!

Двама слушатели на Радио FM+ спечелиха последните два билета за концерта на U2 в Милано на 8 юли. Това обявиха днес от сутрешното шоу “Kofein!” по Радио FM+. Водещите Тони и Сашо изтеглиха печелившия Георги Менев, който ще заведе съпругата си на звездния концерт. “Много български фенове пожелаха да видят любимата си банда... прочети още »
12.06.200920:47

Радио FM+ с две награди “Golden Umbrella” от Албена и един ...

Emmis Bulgaria, медийната група, която включва радиостанциите Радио FM+, Радио Star FM и Радио Fresh! получи няколко важни признания в края на първата седмица от Юни.   Главният инженер на Радио FM+ спечели голямата награда в категорията „Technical Person of the Year” на Годишните радио-награди EMMI, които се раздават... прочети още »
12.06.200914:31

Радио FM+ и в-к Капитал си размениха служителите по ТV2

Вторник, 31 март, само по ТВ2 от 21:20 часа ще можете да видите какво е да си журналист в България и какво се случва по време на „Размяна на медии” - Тони от "Kofein!" във в-к "Капитал", а Весислава от "Капитал" деректно на стола на Тони. Скоро по ТВ2 ще започне българският вариант на риалити... прочети още »
14.04.200914:28

Италианска порно актриса нарисува Тони и Сашо

Италианската порно актриса Симба, която от днес е в България по покана на еротичното изложение “Ерос шоу”, гостува в сутрешното шоу на Радио FM+ „Kofein!”. Тя изненада водещите Тони и Сашо с невероятен портрет, рисуван от нея. Екстравагантната мулатка, която е и художник,  бе обявила, че ще нарисува портрет и... прочети още »
12.03.200914:24

Lauro Giotto - порно-кралят на гости в Kofein!

Този петък - 20.02.2009г. в сутрешното шоу на Тони и Сашо - Kofein!,  гостува един от най-известните порно-актьори в света - носител на цели 8 порно-Оскара - Lauro Giotto Вижте част от интервюто, а в Галерия - и снимки! прочети още »