Радио новини

12.07.200921:09

Калина доказа: Най-секси шофьор е!

За трета поредна година Българският спортен тотализатор и КАТ стартират съвместна инициатива Тото Полиция 2009. Стартът на кампанията бе предшестван от офроуд състезания за журналисти и известни личности, което се проведе под мотото „Изразходвай енергия и емоции на подходящите места. Бъди разумен на пътя!”. На специално построена... прочети още »
03.07.200920:43

Радио FM+ изпраща двама българи за среща с U2 в Милано!

Двама слушатели на Радио FM+ спечелиха последните два билета за концерта на U2 в Милано на 8 юли. Това обявиха днес от сутрешното шоу “Kofein!” по Радио FM+. Водещите Тони и Сашо изтеглиха печелившия Георги Менев, който ще заведе съпругата си на звездния концерт. “Много български фенове пожелаха да видят любимата си банда... прочети още »
12.06.200920:47

Радио FM+ с две награди “Golden Umbrella” от Албена и един ...

Emmis Bulgaria, медийната група, която включва радиостанциите Радио FM+, Радио Star FM и Радио Fresh! получи няколко важни признания в края на първата седмица от Юни.   Главният инженер на Радио FM+ спечели голямата награда в категорията „Technical Person of the Year” на Годишните радио-награди EMMI, които се раздават... прочети още »
12.06.200914:31

Радио FM+ и в-к Капитал си размениха служителите по ТV2

Вторник, 31 март, само по ТВ2 от 21:20 часа ще можете да видите какво е да си журналист в България и какво се случва по време на „Размяна на медии” - Тони от "Kofein!" във в-к "Капитал", а Весислава от "Капитал" деректно на стола на Тони. Скоро по ТВ2 ще започне българският вариант на риалити... прочети още »
14.04.200914:28

Италианска порно актриса нарисува Тони и Сашо

Италианската порно актриса Симба, която от днес е в България по покана на еротичното изложение “Ерос шоу”, гостува в сутрешното шоу на Радио FM+ „Kofein!”. Тя изненада водещите Тони и Сашо с невероятен портрет, рисуван от нея. Екстравагантната мулатка, която е и художник,  бе обявила, че ще нарисува портрет и... прочети още »
12.03.200914:24

Lauro Giotto - порно-кралят на гости в Kofein!

Този петък - 20.02.2009г. в сутрешното шоу на Тони и Сашо - Kofein!,  гостува един от най-известните порно-актьори в света - носител на цели 8 порно-Оскара - Lauro Giotto Вижте част от интервюто, а в Галерия - и снимки! прочети още »
03.02.200921:56

Тома пее специално за "Kofein!"

Победителят от Music Idol - Тома, влезе в студио, за да запише специална версия на хита си "Герой", посветена на сутрешното шоу "Kofein!". На втори февруари сутрешното шоу на Радио FM+ става на две години. Празненствата в ефир започват още на 19 януари със "сутрешният АЗ тест" - играта, която може да ви накара... прочети още »
30.01.200922:03

Тони и Сашо от "Kofein!" откровенно пред камерата

Сутрешните радиоводещи Тони и Сашо от Радио FM+ са решили по оригинален начин да посрещнат рождения ден на своето предаване – “Kofein!”. В последните две седмици от Януари те ще тестват в ефир колко известни са всъщност българските звезди. На 2-ри Февруари между 8 и 18ч. те ще водят най-дългото сутрешно шоу в ефира.... прочети още »
12.01.200914:16

Kofein - сутрешното шоу на Радио FM+ с нов сезон

"Kofein!" - сутрешното шоу на Радио FM+ с Тони и Сашо се завръща в новия сезон след заслужена почивка. Двамата любими водещи са готови с новите си изненади и провокации към Вас. Радиотандемът е заедно от две години, като през това време шоуто постоянно увеличава рейтинга си, показват проучвания. Неслучайно най-силните на деня... прочети още »
12.12.200814:14

"Kofein!" са в ТОП 5 на водещите в България

Сутрешното шоу на Радио FM+ "Kofein!" получи поредното високо признание. В-к "Монитор" организира класация за 5-те най-добри и 5-те най-лоши водещи в ефира. Логично Тони и Сашо са сред отличниците. Тяхното шоу  - "Kofein!" е най-забавното сутрешно радиопредаване в ефира.  Ето как са... прочети още »
12.10.200820:52

FM+ покорява и Самоков, нова честота в Пловдив

На тържествена церемония в СЕМ, Елена Кискинова, Управляващ Директор на Emmis Bulgaria получи нова лицензия за Радио FM+. Така в семейството на музикалното радио вече влиза и град Самоков. Съвсем скоро жителите там ще могат да слушат най-добрата музика от 80-те години до днес, както и най-забавното сутрешно шоу “Kofein!” на... прочети още »