Радио новини

06.04.201022:28

Радио FM+ вече и с форум

Радио FM+ зарадва своите фенове в интернет днес, откривайки чисто нов канал за комуникация на своите слушатели - Форум. На адрес: forum.fmplus.net всички фенове на радиото и потребители на сайта ще могат да комуникират взаимно. Всяко шоу на Радио FM+ - от "Kofein!" до "Уикенд с Доли" - има своя отделна секция и място... прочети още »
01.04.201012:55

Невена Гачева е победителката от "Фейс контрол - Жена номер 1...

Обичаната майка Невена Гачева от София е победителката в конкурса “Жена Номер Едно на България”, организиран от Радио FM+. Тя ще е лицето, което ще рекламира медиата през цялата 2010-та година. а спонсорите на конкурса – MERZ и подаряват и прекрасен уикенд в луксозен  хотел. За победителката гласа си дадоха 23% от... прочети още »
19.03.201023:02

Един италианец в ефира на Радио FM+. Кой е той?

От няколко дни Радио FM+ звучи по различен начин. Винаги най-добрата музика ви гарантира настроение и нон–стоп забавление 24 часа, 7 дни в седмицата. Е, още на третия обаче се разрази истинска стихия от въпроси във Фен-страницата на Радио FM+ във Facebook. Кой е италианецът? Как се казва италианската песен? Харесва ли ви италианската... прочети още »
11.03.201020:34

Девет нови кандидатки за "Жена номер 1 на България"

Нови девет кандидатки за титлата "Жена номер 1 на България" вече могат да се видят в галерията на конкурса. "Фейс контрол" стартира в началото на Март и до края на месеца ще търси Лицето на Радио FM+. Условията на промоцията допускат до участие само дами над 18г. Пълните правила на промоцията, както и сроковете за... прочети още »
04.03.201010:33

Напишете пожеланията си към Надежда Владева

Скъпи приятели, след четиринадесет години в ефир, изпълнени с много емоции, усмивки, настроение и заразяващ смях, нашето по-сладко Наде реши да свали слушалките. От Понеделник една от емблемите на ефира ни поема по пътя на други предизвикателства. Ние, екипа на Радио FM+ и благодарим за всеотдайността и заразяващото чувство, с което ни е... прочети още »
17.02.201021:56

Гласът на Радио FM+ играе с Ламбо в сериала “Стъклен дом”

Започнаха снимките на новия български сериал Стъклен дом, който през пролетта ще тръгне по бТВ. В актьорския състав се включи и гласът на Радио FM+ - Калин Врачански. Той ще изпълнява една от главните роли, а успехът му вече е гарантирн, след като всички единодушно го обявиха и за абсолютен двойник на колегата си, който играе прочутия д-р... прочети още »
15.02.201023:26

Кой спечели билетите за BRIT 2010? Вижте тук!

За трета поредна година Радио FM+ ще излъчи на живо в ефира си церемонията по връчването на Британските музикални награди BRITs 2010. Утре - 16 февруари в “Earls Court Arena” в Лондон събитието ще е и по-специално – това ще са тридесетите награди BRITs. Тази година юбилеят съвпадна с третия рожден ден на сутрешното шоу... прочети още »
12.11.200920:57

FM+ излъчва първо новия хит на Роби Уилямс

След Bodies, най-големият бестселър на звездата за последните почти десет години, новият сингъл “YOU KNOW ME” ще излезе на 7 декември от VIRGIN/EMI RECORDS СЛУШАЙТЕ YOU KNOW ME ОТ 30-и ОКТОМВРИ (ПЕТЪК) ЕДИНСТВЕНО И САМО ПО РАДИО FM+ Роби влезе в Рекордите на Гинес за втори път, след като супер успешният му концерт в... прочети още »
12.09.200920:34

Радио FM+ с над 28 000 нови слушатели от днес!

Радио FM+ увеличава покритието си и започва излъчване в още един  град на България. От днес любимите водещи и най-добрата музика от 80-те години до днес вече ще радват и жителите на Самоков на честота 90.5 MHz. Така мрежата от радиостанции с марката FM+ вече обхваща най-големите градове на България с потенциална аудитория от над 4... прочети още »
06.09.200920:24

Сватбата на сезона в FM+, част 2. Взеха се!

Вчера - 5 септември, само месец, след като Сашо от Kofein! и по-сладкото Наде направиха официална тяхната връзка , се състоя втората сватба на сезона в Радио FM+. Тони от Kofein! каза "Да!" на любимата си Диана. Церемонията бе разделена на две части, като по-романтичната бе на брега на морето. Тони и Диана бяха изненадани от... прочети още »
13.08.200914:33

Рано пиле рано пее

Материал от "Light" на"Капитал" Фотограф: Цветелина Ангелова Един радиоводещ от сутрешен блок за ранното ставане Предпочитам да работя и да спя по 4 часа, което общо прави един щастлив полуден с парченца плод, и мегдан за стратегии, и трето неофициално преобличане. Освен това съм си сметнал, че никой друг не... прочети още »