Радио новини

05.11.201215:47

"Ива от сутрин до обед" - гостите и темите в понеделник...

Първият понеделник на "Ива от сутрин до обед" по Радио FM+ започна с "Добро утро и наздраве"! Второто е за кихащите, а не за празнуващите:) Есента вече се вижда по улиците, а с нея и въпросът - как да влезем в студения сезон с червени бузи и добра кондиция без да се абонираме за всеки щъкащ вирус. Ето защо Ива откри... прочети още »
02.11.201214:00

Гостите в "Ива от сутрин до обед" в петък - 2 октомври

Втори ден от "Ива от сутрин до обед" в ефира на Радио FM+. Ива Дойчинова е в свои води, музиката се лее, а шоуто събира нормалните хора на едно място. Вчера Ива сподели: "Днес беше един незабравим първи ден за мен - в Денят на будителите, любимият ми четвъртък, няколко чудни технически гафа и много повече щастие от споделения... прочети още »
01.11.201214:10

Ива Дойчинова - новият будител на Радио FM+ стартира шоуто си

"Хайййде, започваме!". Така секунди преди старта се поздрави екипът на "Ива от сутрин до обед". Новото шоу на Ива Дойчинова в ефира на Радио FM+ навъртя първите си часове днес - 1 ноември. "Човек никога не се чувства напълно готов за старта, но като един Феликс Баумгартнер скачам в ефира, макар и не от ръба на... прочети още »
26.10.201215:58

Ива Дойчинова се завръща в ефира на Радио FM+ с ново сутрешно шоу

Ива Дойчинова - едно от най-обичаните телевизионни лица и легендарен радио водещ се завръща в ефира на първото частно радио в България – Радио FM+ с ново сутрешно шоу "Ива от сутрин до обед". Предаването ще се излъчва от 8 до 12ч. всеки делничен ден и стартира от следващия четвъртък – 1 ноември, Ден на народните... прочети още »
17.10.201217:48

Радио FM+ ще получи наградата "Сърцето на София"

Поредна добра новина пристигна в Радио FM+ навръх 20-ия рожден ден на първото частно радио в България! Радио FM+ е отличено с престижната награда "Сърцето на София”. Това е признание за изключителния принос на медиата през последните 20 години в различни области на културата, изкуството и образованието. Връчването на почетния... прочети още »
15.10.201217:20

Танците започват с "Треска в понеделник вечер"

Първото частно радио в България - Радио FM+ навърши 20 години! Специално за празника ни, в ефира се завръща най-купонджийското предаване  - "Треска в събота вечер" с водещ DJ Ефо. Този път, специално за рождения ни ден, треската е в понеделник. Слушайте най-добрата музика за танци и най-яките миксове на Ефо от 17.30 до... прочети още »
15.10.201207:00

Радио FM+ навършва 20 години! Вижте кой ни поздрави, включете се и...

Днес, точно в 17.16 ч., първото частно радио в България - Радио FM+ ще навърши 20 години! Празненствата започнаха още в началото на месеца, но ще продължат и след днес, специално за вас, защото вие сте най-важни! Благодарим ви, че през годините запазихте любовта си към радиото и към "Винаги най-добрата музика"! Обещаваме ви, че ще... прочети още »
10.10.201213:03

Нана в откровено интервю пред Ива Дойчинова за предаването...

"Когато човек се сблъска със смъртта, като един челен удар с висока скорост, се замисля, освен за хората, които обича, и какво ще му липсва евентуално. Понякога си затварям очите и се питам дали и там е тихо, дали е тъмно... и си казвам: Господи, как ще ми липсва музиката! И за това си казвам, дано и там има музика. Дано!" Днес... прочети още »
10.10.201208:09

Ива Дойчинова кани гостите от днес в "Каре от запаса"

Празничното предаване на Радио FM+ "Каре от запаса" от днес е в ръцете на водещата с най-топлия глас в ефира - Ива Дойчинова. Тя е подготвила силен отбор от гости, с които подобаващо ще празнуваме 20 години Радио FM+! Традиционно ще се върнем в годините назад с гласовете от старта на FM+. Днес Ива ще си поговори с Иван Илиев -... прочети още »
09.10.201208:11

Радио FM+ в пресата през новия век

На 15 октомври 2012 г. Радио FM+ ще отпразнува двайсетия си рожден ден! Купонът ще бъде голям, колкото е голяма и годишнината ни! Не са много тези, които могат да се похвалят с толкова трайно и достойно развитие през годините, така че ще празнуваме! През ноември 2000-та година Радио FM+ е номинирано и впоследствие печели световна награда от... прочети още »
08.10.201208:10

Звездата в "Каре от запаса" от днес е Тони Георгиев

Юбилейното предаване на Радио FM+ "Каре от запаса" продължава и през тази седмица, за да ви срещне отново с най-обичаните и запомнящите се гласове от радиоефира на България - Георги Кушвалиев, Евелина Павлова, Тони Георгиев и Ива Дойчинова. От днес щафетата поема култовият сутрешен водещ на Радио FM+ - Антон Георгиев. Първо, той... прочети още »