Есенно-зимната мода при обувките: вавилонска кула от стилове

Шик и небрежност, авангард и лукс, улична мода и каубойски стил, рокерски дух ръка за ръка със спортното излъчване, капси и кашмир, черно и бяло. Тази есен и зима ни очаква истински тайфун в модата на обувките, голямо предизвикателство към нежния пол за пълноценна себеизява. Това разнообразие, преливащо в контраст, е всъщност благодатно, защото една и съща дама може буквално да смени своята идентичност чрез избора на обувки, твърдят експертите от империята на обувките Deichmann. Нека надникнем в някои от водещите тенденции:
 
Капси или да? 
Разнообразието от капси допринася за "желязна" визия. И ето че капсите буквално никнат навсякъде  - върху обувките, чантите, аксесоарите! Те могат да бъдат открити не само върху небрежните и груби модели, но и при по-женствените. 
 
Новото черно, но не само
При обувките важи правилото, че черното е новото черно! То доминира като моден цвят за сезона заедно с цветовете на скъпоценни камъни като рубиненочервено и смарагдово зелено или сапфирено синьо, които придават елегантна и неподправена женственост. Друг интересен акцент на сезона е камуфлажният десен, който присъства в новите аксесоари с бежови, маслиненозелени и землисти нюанси в модния милитъри шик.
 
Здраво на земята
Кой не обича да носи мокасини? Тази есен те са особено актуални, разбира се с декорация от капси. Доверете се и на спортните обувки с клиновиден ток, които особено добре подчертават новата небрежност в модата и са толкова удобни!
 
По-високо, моля
Истински глеймър вид имат класическите обувки на висок ток тази есен: допълнения като декоративни панделки, капси и стъклени камъчета допринасят за добро настроение и привличат вниманието като магнит. 
 
Каубой, гаучо, пънк & рокшик 
Небрежните ботуши с груба подметка носят очарователно усещане за дързост и смелост и сега са на първа линия на модната сцена. Новите символи на свободата често се появяват в неочакваната компания на ефирна рокля и предлагат много причини да се порадваме на есента! 
 
Топло през зимата
Ботушите с висок шафт са изключително актуални. Дали по-груби с връзки или класически елегантни ... желателно е да ги имаме, и то всички. В големите студове и кишата ботушите с топла подплата са задължителни. Те издържат на сняг и на лед, най-хубавото е, че са  не само практични, а и изключително стилни спътници през зимата! 
 
И това не е всичко, както сами можете да се убедите, ако посетите някой от магазините на Deichmann. Време е!

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023