6 ретро тренда, които се завръщат на мода

Модата се мени всеки ден и често новото е добре забравеното старо. Със сигурност има поне едно-две неща от гардероба на баба ви, които бихте искали да притежавате, защото много ви приличат на онези техни подобния от настоящите списания, пише woman.hotnews.bg. Представяме ви онези ретро трендове, които всички ще носят през пролет 2016. 
 
Обувки с връзки 
Спомняте ли си онези сандали, които бяха модерни преди десет години с връзки, усукващи се около крака? Точно те ще бъдат абсолютен хит и за това лято, съдейки по модните шоута на марки като Dolce&Gabanna, с лек полъх от 70-те. 
 
Хипи блузи 
Завръщането на хипи вълната продължава, като хипи блузите или ризите са особено популярни. Етно стилистиката е широко застъпена, благодарение на красиви бродерии в различни цветове. 
 
Рокли с деколте тип "прегърни ме" 
Бяхме забравили за този тип деколте, но то дорбе напомня за себе си! Удобно и в същото време секси, този тип деколте е много подходящо за всекидневно облекло. 
 
Панталони с широки крачоли 
Този тип панталони носят със себе си усещане за френски шик и елегантност, като стоят най-добре на високи момичета, но пък можете да ги носите и с токчета и да изглеждате еднакво добре. 
 
Големи кръгли очила 
В Италия и Испания този тип рамки вече са хит, като жените ги избират не само за слънчеви, но и за диоптрични очила. Носещите семантиката на онези позабравени хипи времена, те създават едно лежерно и екстравагантно усещане. 
 
Пола тип "камбанка" 
Разширената пола тип "камбанка" е женствена, красива и удобна, подходяща за почти всеки тип фигура. Експериментирайте с такава с флорални мотиви за тази пролет!

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023