6 неща, които трябва да изхвърлите от гардероба си

Предлагаме ви едно полезно предизвикателство: застанете пред гардероба си и изхвърлете следните 6 неща, които всяка от вас със сигурност има, но никога не би носила. Ще ви отнеме известно време и усилия, но определено си заслужава, уверява woman.hotnews.bg. 
 
1. Изхабената голяма стара чанта 
Без съмнение е сложно да сме постоянно в крак с модата, особено когато става дума за чантите. Тенденциите при тях се сменят изключително бързо и не е трудно нашата стара чанта да изглежда демоде. Всяка от нас има по една голяма захабена такава, която не носи много често, но истината е, че трябва да се отърве от нея веднага. 
 
2. Всякакво бельо, което вече е станало на дупки 
Не си позволявайте сантименталност по отношение на бельото. Меко казано, то не е вечно. Нормално е след всекидневна експлоатация бельото да се захаби и когато това се случи трябва да го замените с ново. 
 
3. Всички дрехи с петна, които няма как да изперете 
Говорим за всички петна от боядисване, заради неправилно пране, зацапване и от старост. 
 
4. Всички захабени пуловери 
Не ги жалете, даже и някои от тях да са от кашмир и преди няколко години да са изглеждали прекрасно. Дори и пуловерите си имат определен живот и когато изглеждат износени е време за пазар. 
 
5. Трофейните обувки, които никога няма да сложите 
Да, разбираме ви. Онези красиви високи обувки са просто разкошни и за тях сте изхарчили две заплати, но ако ви предизвикват дискомфорт и не можете да ги носите повече от един-два часа, по-добре ги подарете на някого. 
 
6. Старите дънки, които отдавна не ви стоят добре 
Както хубавите пуловери, така и качествените дънки могат да бъдат носени години наред, но не вечно. Във ваш интерес е да изхвърлите всички такива, които вече не ви стоят добре, или са твърде захабени. Нямате изгода от дрехи, които не ласкаят фигурата ви.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023