7 модни повели, които да се осмелите да нарушите

Един креативен и непредсказуем тоалет може да бъде впечатляващ и елегантен точно толкова, колкото и един изчистен и класически аутфит, уверява woman.hotnews.bg. С тази разлика, че по-смелият "стилист" подсказва на околните и по нещо пикантно за личността си – стилът е малко или много отражение на същността ни. 
 
Ако облечете нещо, което никой друг не се осмелява, може да означава две неща – или сте направили шокиращо неподходящ избор на дрехи и аксесоари, или сте материализирали изключително смел и изкушаващ моден избор. Нека отпразнуваме смелия стил и въображението в модата и изграждането на личния стил. Как по-точно? Отхвърляйки досегашните модни повели! 
 
Преди да излезете от вкъщи, свалете един аксесоар 
Тази сентенция е на легендарната Коко Шанел, според която най-голямата грешка в стила на една дама е да допусне да изглежда натруфена. Почит и уважение към великата Коко, но един красив аксесоар – пръстен, шал и пр., добавен спонтанно, може да промени коренно визията. Внезапните хрумвания понякога са по-впечатляващи от добре обмислените действия. Понякога в "грешките" се ражда гениалността. 
 
Не смесвайте принтове 
Това клише беше изключително разпространено преди модни икони като Оливия Палермо да докажат, че няма нищо страшно в смесването на принтовете. Не само, че не е грозно, но е и доста интересно и предизвикателно. 
 
Скрийте презрамките на сутиените 
Откакто носенето на дрехи тип бельо завладя света на модата, презрамките на сутиена са най-малкият проблем... Бельото на показ не е ОК, но презрамките могат да бъдат чудесно допълнение към изчистения топ. 
 
Не носете хоризонтални райета... 
... освен, ако не сте супер слаба. Дрън, дрън. Направете си снимка с черна пола/рокля по тяло и с такава на райета и сравнете! 
 
Дамите с малък бюст трява да носят къдрички и обемисти дрехи/мотиви 
Оставаме без коментар, защото смятаме, че всяка жена има правото да обикне външността си и да я показва на света такава, каквато е. Винаги има кой да я оцени извън наложените стереотипи. 
 
Не смесвайте злато и сребро 
При правилно комбиниране това е толкова красива гледка, че се чудим как правилото да се носят отделно сребърни и златни бижута е било сред най-важните модни закони. 
 
Добрият тоалет трябва винаги да ви прави да изглеждате по-слаби 
Добрият тоалет трябва да ви кара да се чувствате удобно, да е съвършено издържан в цветови план, да подчертава характера ви, да носи послание, да бъде стилен и впечатляващ! Другото са подробности. 

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023