Rihanna е бясна на Brown и съжалява, че го е приела обратно

 

Rihanna се чувства предадена от поведението на Chris Brown, особено като се има предвид какъв риск пое, като го прие обратно, уверява източник на таблоида "Star". 
 
Двойката с една от най-турбулентните връзки в света на музиката беше в пореден нестабилен период, а черешката на тортата станаха думите на Chris, с които той на практика промени статуса на връзката им (за пореден път) на "Разделени". Наскоро в интервю той обяви, че макар много да обича Rihanna, все още е твърде млад и зает с кариерата си, за да се задомява.
 
Всичко това се отразява много негативно на Rihanna, която понесе основната тежест на решението да приеме обратно Chris след побоя, който й нанесе през 2009. "Rihanna пое огромен риск с решението си да пусне Chris отново в живота си, да се научи да му вярва отново, а после и да понесе вълната на публичното недоволство, когато разкри пред всички, че отново са заедно", коментира източникът на британското издание. "Тя отнесе много заради това, че прое обратно мъж, който я е бил, докато през цялото това време нещата работеха в полза на Chris и неговата кариера. Преди това той практически беше отписан и зачеркнат отвсякъде в бизнеса, никой не искаш да има нищо общо с него. Когато Ri застана до него и го подкрепи публично, той се сдоби отново с уважение, което никога нямаше да получи иначе. Сега Rihanna е бясна, защото има чувството, че отново е инвестирала много във връзката си с Chris, и не може да понася това, че той не спира да я разочарова. Според нея той гледа на нея като на даденост и забравя през какво са минали, за да са заедно и какво е направила тя за него - практически го върна обратно на картата, от която всички го бяха изтрили."
 
Както е обичайно, Rihanna и Chris не спестиха публично да изразят чувствата си около положението, този път с помощта на туитър. "Да се задоволяваш с нещо, което не е това, което искаш, не е опция! Нищо по-малко от 100% лоялност, честност и уважение!! Любовта не е за деца", написа Rihanna. Chris пък добави: "Понякога да обичаш някого е прекалено много! Така че да го обичаш от разстояние ще помогне на всички да пораснат!"
 
Бащата на изпълнителката от Барбадос обаче е убеден, че ще се съберат отново и каквото и да казват, е въпрос само на няколко месеца да бъдат отново заедно. 

Свързани новини

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

Двойката е все така заедно

20.04.2022

Бременната Риана на корицата на Vogue

13.04.2022

Риана ще стане майка

01.02.2022