Владо Михайлов: "Музиката на Сленг винаги се е отличавала"

"Дими беше лицето на група Сленг, тяхната музика винаги се е отличавала с качествени песни и дълбоки послания.", каза Владо Михайлов, новият вокалист на група Сленг, който заедно с Младен, бас-китарист на групата, ни гостуваха в студиото на "Ива от сутрин до обед".
 
"Преди време Сленг бяха направили концерт в памет на Дими с приятели музиканти, на който и аз присъствах. След този концерт явно те бяха усетили, че аз съм техния човек и ме поканиха за вокал. И така сега ни предстои да излезе едно EP от четири сингъла, а на 22 март в Терминал 1 очакваме всички, за да отбележим 20-годишнината на бандата.", споделя с нас Владо.
 
"Когато тръгнахме да снимаме клип към парчето "Където си ти" имахме голям проблем с това в кой ден да съберем целия екип. Накрая успяхме да изберем ден, който е удобен за всички и в който не валеше, и се оказа, че това беше датата, на която Дими беше починал. Не мислим, че има нещо случайно, това само ни припомни отново защо трябва да продължим тази група.", казаха момчетата от група Сленг.

Свързани новини

SLNG с ново видео

20.03.2024

SLNG с нов сингъл

25.09.2019

Дара Екимова изпълнява песни на баща си

25.02.2019

Сленг - "Бъди"

07.06.2017

Дара Екимова в "20 години група Сленг"

20.03.2017