Innerglow с нов сингъл и ударно начало на 2020

С нова песен, визия и необичаен видеоклип стартира годината за младата българска банда Innerglow. Песента им се казва “Little Magnets” и е петият сингъл на бандата.
 
 
На 1 февруари Innerglow ще имат първи за годината концерт в Sofia Live Club, където ще представят и доста футуристичното си видео към “Little Magnets”. В същата вечер, в отделни сетове, ще чуем и видим още две алтернативни банди - Jin Monic и Homeovox. И трите са част от лейбъла Homeovoxmusic на Георги Георгиев от група Остава. Билети за събитието се продават в системата на eventim.bg на цена 15 лв. Билети ще се предлагат и на място в деня на събитието.
 
“Little Magnets” е сред любимите песни на публиката по време на живите изпълнения на бандата и неслучайно тримата решават, че е дошло времето да запишат точно нея. За видеото се доверяват на режисьорa Николай Драганов и операторa Борил Петров, които заснеха и предишните им две видеа. За първи път обаче ще видим момчетата в доста нестандартна визия - в клипа момчетата са облечени със специални палта, изцяло ръчно изработени с техниката нуно-фелтинг - голяма рядкост и уникат. Уникални са и маските, с които ще ги видим.
 
Innerglow са Тодор Ковачев – вокали и кийборд, Матей Христосков – ударни и Петър Желев – китара.

Свързани новини

Innerglow с нов сингъл

29.11.2023

Ново от алтърнатив любимците

24.07.2023

Innerglow с първа песен на български

02.12.2022

Innerglow представят дебютния си албум

23.11.2021

Чуй Innerglow и "Hurt Ya"

11.10.2021