Innerglow представиха футуристичното видео към “Little Magnets”

С нова песен и необичаен видеоклип стартира годината за Innerglow. Песента се казва “Little Magnets”, а вече е оналйн и футуристичното видеото към нея. 
 
 
“Little Magnets” е петият сингъл на бандата, сред любимите песни на публиката им е и неслучайно момчетата решават, че е дошло времето да запишат точно нея. За видеото се доверяват отново на Electricity Production с режисьор Николай Драганов и оператор Борил Петров, с които работят за трети път. Видеоклипът е ефектен, футуристичен и нестандартен, с космически елементи, отвличане и в крайна сметка - отлитане. 
 
За първи път с групата работи стилист и дизайнер. Сандрела Канаан е автор на нестандартните палта, с които са облечени - изцяло ръчно изработени с техниката нуно-фелтинг.  Уникални са и маските на лицата на момчетата, изработени от друг дизайнер - Борис Дренски. За снимките е подбрана малко известна, но много въздействаща локация – пантеонът “Майка България“ в село Гургулят. 
 
Видеото към “Little Magnets” бе представено за първи път пред публика в събота вечерта в Sofia Live Club, по време на първия голям концерт за годината на Innerglow. Бандата е част от инди лейбъла Homeovoxmusic на китариста на “Остава” – Георги Георгиев.

Свързани новини

Innerglow с нов сингъл

29.11.2023

Ново от алтърнатив любимците

24.07.2023

Innerglow с първа песен на български

02.12.2022

Innerglow представят дебютния си албум

23.11.2021

Чуй Innerglow и "Hurt Ya"

11.10.2021