Стенли с първи клубен концерт за годината в София

Приказен, а не фатален ще бъде петък 13-ти ноември за феновете на стойностната бг музика в Joy Station, защото Стенли ще направи първия си концерт след карантината в София. Това е и първата поява на рок аристократа на столична клубна сцена за 2020.

"Една година е страшно много време и коронавируса преобърна представите ни за жив контакт с феновете. Сега повече от всякога имаме нужда да бъдем заедно в музиката и да продължим да живеем без страх. Елате, за да отпуснем душите си в песента и да си припомним, че пандемията няма как да превърне в чужди тела хора с еднакво светоусещане и кръвна рок група!", казва Стенли.

На 13 ноември гърбът на Стенли на сцената ще пазят Димитър Ковачев-Фънки (бас), Станислав Вълчев (китари) и Николай Николаев (барабани). В сетлиста на бандата ще влязат любими песни от новия албум Чужди тела, сред които едноимения дует на артиста с дъщеря му Никол и "Бягай от мен".

Сред специалните гости на концерта се очаква да бъде актрисата Диана Димитрова, която е главен герой във видеото към актуалния сингъл на Стенли "Събота". Връзка с един от любимите персонажи в "Откраднат живот" и певеца прави друг герой от медицинския сериал на Нова – Даниел Рашев, по-известен като д-р Врабчев. Зевзекът-анестезиолог в поредицата е дългогодишен приятел на Стенли и автор на част от текстовете в Чужди тела, редом до имена като Александър Петров, Наталия Симеонова и Любо Киров.

На предстоящия концерт в Joy Station публиката ще се пренесе в едно по-добро духовно измерение и със златните хитове от периода на Стенли с Тангра. В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт. Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на "Фантастико", в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station.  

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Празнуваме със стил

20.12.2023

Дни предеи концерта в НДК

17.11.2023

Нов синъл и концерт през ноември

06.10.2023

Ново от Fabrizio Parisi & The Editor

30.01.2023