P!nk ще направи трибют на Оливия Нютън-Джон на Американските музикални награди

P!nk има честта да направи специален трибют с песните на певицата Оливия Нютън-Джон на церемонията по раздаването на Американските музикални награди.
 
Русата фурия ще пее на сцената на Microsoft Theatre в Лос Анджелис на 20 ноември, за да отдаде почит на живота и кариерата на покойната певица и актриса от "Брилянтин". Специалният концерт ще бъде с участието и на други изпълнители и ще почете официално Нютън-Джон, която си отиде през лятото. Освен незабравимите й хитове, P!nk ще представи за първи път на живо новия си сингъл "Never Gonna Not Dance Again". Преди броени дни излезе видеото на парчето: 

 
Оливия Нютън-Джон е десеткратна носителка на Американската музикална награда. Тя почина през август на 73-годишна възраст, след като се бори с рака в продължение на 30 години. 
 
Десет незабравими изпълнения на Оливия Нютън-Джон
 
Други звездни изпълнители на тазгодишните награди ще бъдат Стиви Уондър заедно с Чарли Пут и Ари Ленъкс. Страхотното трио ще почете Лайнъл Ричи, който ще получи наградата "Икона" на тазгодишната церемония, като изпълни няколко от хитовите песни на музиканта. Наскоро Ричи бе един изпълнителите, които влязоха и в Залата на славата на рокендрола. 
 
Говорейки за голямото признание да получи наградата "Икона" Лайнъл Ричи сподели: "Изключително съм благодарен за кариерата, която ме отведе на места, на които никога не съм си представял, че ще отида, от арени по целия свят, до студийни декори и до сцената на AMA. Един от първите пъти, когато имах участие в AMA беше, за да изпея "We Are the World" с някои от най-емблематичните музиканти от моето поколение. Сега отново получавам толкова голямо признание 36 години по-късно." , каза емблематичният музикант в изявление. 
 
Церемонията по раздаването на Американските музикални награди е на 20 ноември в Лос Анджелис. В категорията изпълнител на годината най-големите фаворити са Адел и Тейлър Суифт. Номинирани за наградата са още Бионсе, Дрейк, Bad Bunny, Хари Стайлс и The Weeknd. 
 
Кристина Цветкова

Свързани новини

Извънредна ситуация

13.02.2024

P!nk получи шокиращ подарък

29.06.2023

P!nk завладя стадионите

13.06.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

21.02.2023

Виж P!nk в новото видео: "Trustfall"

30.01.2023