Шоубизнес

03.04.201510:38

Стенли с първи концерт в Лондон на 8 май

Стенли ще гостува за първи път с концерт в Лондон на 8 май 2015. Събитието ще се състои в легендарния The 100 Club на Оксфорд Стрийт. На сцената ще се изявят и още две групи – набиращите скорост Jeremy? и английската инди-банда The Wondersmiths.   Стенли отскоро работи с момчетата от Jeremy?, като те, на практика, по време на... прочети още »
02.04.201517:13

Lady Gaga иска да се премести до родителите си

Lady Gaga и годеникът й Taylor Kinney си търсят жилище в Манхатън за 20 милиона долара, пише бгнес   Звездата иска да се установи близо до къщата на родителите си. Тя и бъдещият й съпруг държат да имат голяма веранда или друго открито пространство. Изпълнителката държи къщата да бъде близо до родния й дом, където все още живеят... прочети още »
02.04.201516:28

Avril Lavigne е била на легло заради Лаймска болест

Канадската певица Avril Lavigne разкри, че в продължение на пет месеца е била на легло заради Лаймска болест и че се е страхувала, че умира, пише бгнес.   30-годишната певица мистериозно изчезна от радара на всички за месеци, но отказваше да каже какво й е. Имаше кратко съобщение, в което подканяха феновете й да се молят за нея,... прочети още »
02.04.201513:59

Taylor Swift e най-влиятелният човек в поп музиката

Певицата Taylor Swift оглави класацията за най-влиятелни хора в поп музиката според 4Music, пише бгнес.   Певицата изпревари  Ed Sheeran, Sam Smith, Rihanna и Ariana Grande, които бяха останалите претенденти за титлата. Победителят се избира от комисия от експерти в музикалната индустрия след анкета на 55 милиона души в... прочети още »
02.04.201512:09

Selah Sue гостува в София с новия си албум

Концертът на талантливата белгийка се мести в столичната зала "Универсиада“ поради наложени нови изисквания от страна на НДК за евакуация и допустим капацитет на Зала 3. Всички билети важат без презаверка, като хората закупили до сега седящи места ще бъдат настанени в централните седящи сектори на най-добрите редове и места на зала... прочети още »
01.04.201514:44

Jay-Z: "Хората унищожиха музиката, ние искаме да я спасим"

45-годишният Jay-Z заяви, че хората са унищожили музиката и изрази надежда, че новата му музикална платформа  Tidal ще подобри нещата. Рапърът стартира нова музикална платформа Tidal със съпругата си Beyonce и редица звезди като Madonna, Alicia Keys и Rihanna с надеждата, че това ще даде ориентир в... прочети още »
31.03.201515:47

Jay Z обедини звезди зад нова музикална платформа

Рапърът Jay Z и неговата съпруга Beyonce обединиха звезди като Madonna, Kanye West, Jack White, Rihanna, Alicia Keys и Coldplay за създаването на нова музикална платформа за онлайн музика.   Платформата носи името "Tidal" и срещу месечен абонамент ще предлага достъп до 25 милиона музикални изпълнения, като цели да разбие... прочети още »
31.03.201515:25

Rihanna няма време за любов

"Твърде заета съм за любов", твърди Rihanna. "Кариерата ми е над всичко. Нямам време за любов. Заета съм от сутрин до вечер. Кога да се влюбя? Как да поддържам връзка? Няма как!", цитира бгнес изпълнителката от Барбадос.   "Не че не го искам. Искам го, разбира се! Искам до мен да има човек, който да ме обича,... прочети още »
31.03.201514:17

Taylor Swift е изпълнител на годината

Певицата Taylor Swift беше избрана за изпълнител на годината на церемонията на iHeart Radio, пише бгнес. Звездата победи конкуренцията на Iggy Azalea, Sam Smith, Luke Bryan и Ariana Grande.   Наградите се проведоха в Лос Анджелис снощи. 25-годишната блондинка получи и наградата в категория "най-добър текст" за песента... прочети още »
31.03.201512:10

Излезе първият солов сингъл на Zayn Malik, Louis е бесен (аудио)

Нещата за феновете и членовете на One Direction не са в най-добрата си точка в момента, след като тези дни Zayn Malik официално напусна групата. Сега обаче продуцентът Naughty Boy сипа сол в раната, като публикува в туитър линк към първия солов сингъл, записан от  Zayn Malik.     Парчето е записано преди половин... прочети още »
30.03.201515:47

John Newman и Milky Chance: глобални хитове на EXIT!

24-годишният британски певец и композитор John Newman и германското инди поп дуо Milky Chance се присъединяват към списъка с артисти на петнайстия рожден ден на фестивала. Така предстоящото парти става все по-привлекателно както за дългогодишните си приятели, с изпълнители като Faithless, Motorhead и Prodigy, така и за младата публика,... прочети още »