Шоубизнес

31.03.201512:10

Излезе първият солов сингъл на Zayn Malik, Louis е бесен (аудио)

Нещата за феновете и членовете на One Direction не са в най-добрата си точка в момента, след като тези дни Zayn Malik официално напусна групата. Сега обаче продуцентът Naughty Boy сипа сол в раната, като публикува в туитър линк към първия солов сингъл, записан от  Zayn Malik.     Парчето е записано преди половин... прочети още »
30.03.201515:47

John Newman и Milky Chance: глобални хитове на EXIT!

24-годишният британски певец и композитор John Newman и германското инди поп дуо Milky Chance се присъединяват към списъка с артисти на петнайстия рожден ден на фестивала. Така предстоящото парти става все по-привлекателно както за дългогодишните си приятели, с изпълнители като Faithless, Motorhead и Prodigy, така и за младата публика,... прочети още »
30.03.201512:09

Britney Spears се връща в училище

Britney Spears започва да взима уроци по математика, за да помага в домашните на децата си, пише бгнес.   Spears има две момчета - 9-годишния Sean Preston и 8-годишния Jayden James. Двамата са ученици, като най-трудна им е математиката. И сега мама Britney е решила да взема частни уроци - за да им помага с... прочети още »
30.03.201511:34

Шофьор повторно съди Justin Bieber

Шофьор повторно заведе дело срещу Justin Bieber, твърдейки че той 6 пъти го ударил по лицето заради отказа му за пусне музика в колата, съобщава бгнес.   Инцидентът с шофьора Abdul Mohar станал преди година и половина. Той карал група от 6 души от нощен клуб към хотел в Торонто. Пътниците му дали компакт диск и поискали да го пусне... прочети още »
27.03.201515:28

Taylor Swift иска дует с Beyonce

Певицата Taylor Swift, която в момента работи по нови песни с Kanye West и Calvin Harris, иска да запише дует с Beyonce, пише бгнес.   Според информация на американските медии Taylor обожава музиката на Beyonce и от всички звезди иска съвместно парче точно с нея. "Taylor би убила човек за дует с Beyonce. Това ще сбъдне мечтите... прочети още »
27.03.201513:14

Beyoncé може да участва във филм на Bradley Cooper

Beyoncé е една от звездите, която може да получи роля в режисьорския дебют на актьора Bradley Cooper, информира бгнес.   Той подготвя римейк на хитовия филм "Роди се звезда" и има желание да привлече певицата за главната роля в него. Тя трябваше да участва и в римейка по същия филм, който беше поверен на Clint... прочети още »
27.03.201512:22

25 години от излизането на “It Must Have Been Love” на Roxette

Преди 25 години филмът “Pretty Woman” ("Хубава жена") прави своята премиера на голям екран и бележи невероятен успех с историята си за модерната Пепеляшка, която остава любима на аудиторията и до днес. Филмът се оказва блокбъстър през 1990, превръщайки неизвестната тогава актриса Julia Roberts в международна звезда и... прочети още »
26.03.201513:15

Taylor Swift разби егото на Banderas

Taylor Swift охладила набързо мераците на захласналия се по нея Antonio Banderas, пише бгнес.   "Беше на някакво събитие. Като я видях, с тези нейни дълги крака, с това нейно съвършено лице, направо отвъртях! Идеше ми да закрещя от възхита", признава неостаряващият испански изкусител. "Тя пееше, а аз бях на маса с... прочети още »
26.03.201510:54

Jason Derulo с нова песен - "Want to Want Me"

Новото парче на Jason Derulo "Want To Want Me" убедително завладява американския радио ефир. Тази седмица сингълът стана най-добавяната песен в плейлистите на поп радиата в САЩ. По данни на Mediabase "Want To Want Me" вече се върти в 156 поп станции отвъд океана.      Новият сингъл на Derulo... прочети още »
26.03.201510:45

Zayn официално напусна One Direction

Макар напуснакето на турнето да подготвяше феновете за тази стъпка, веротно шокът за повечето ще си остане: Zayn Malik официслно обяви оттеглянето си от One Direction.   Слуховете обикаляхе медиите цяла седмица, след като 22-годишният изпълнител напусна турнето миналия четвъртък заради стрес, насред куп спекулации, че е изневерил на... прочети още »
25.03.201513:19

Рут Колева с Филхармоничен концерт в Sofia Live Club

Рут Колева ще се качи на сцената на Sofia Live Club на 9 май за ексклузивен филхармоничен концерт. Решението на певицата за изява на клубна сцена, е продиктувано изцяло от желанието й да направи публиката си част от един по-интимен и бутиков концерт с неповторима емоция.    След успешния концерт в препълнената Зала България, Рут... прочети още »