Шоубизнес

10.01.201410:59

Lady Gaga ще открива музей на Michael Jackson

Lady Gaga планира да открие музей в чест на краля на попа Michael Jackson с негови вещи за 1, 25 милиона паунда, които е купила през годините, пише бгнес.   Звездата увеличава постоянно своята колекция от вещи, принадлежали на поп легендата. Тя закупи 55 вещи на краля, включително емблематичното кожено яке от хита... прочети още »
09.01.201412:10

Beyoncé иска да бъде по-секси (видео)

Тъй като много от феновете на Beyoncé вече са пораснали и са пълнолетни, звездата заяви, че не иска повече да бъде образец за поведение. Сега е неин ред да покаже сексуалната си страна - всъщност, да покаже всяка своя страна, без да трябва да мисли за никого.   Поп кралицата публикува "Честност" - поредната част на... прочети още »
09.01.201411:25

Tina Turner пуска компилацията Love Songs през февруари

Tina Turner е една от легендарните женски изпълнители за всички времена, с невероятен глас, признат навсякъде по света и със знаменита кариера, обхващаща над 50 години, през които тя често е наричана “кралицата на рока”.    Официално приета в рок енд рол залата на славата през 1991, Tina натрупва международно... прочети още »
09.01.201410:31

Виж чий албум е първи с рекордни дигитални продажби в САЩ

Албумът на Adele 21 е първият, преминал границата от 3 милиона продажби онлайн в САЩ, съобщи институтът Нилсен, цитиран от бгнес.   "Това е само за САЩ", уточни говорителка на Nielsen SoundScan, който следи продажбите на музика. Три години след излизането си албумът, който беше продаден в 26 милиона копия в цял... прочети още »
08.01.201413:42

Виж най-големите губещи на наградите Grammy (галерия)

Наградите Grammy ще бъдат раздадени този месец и номинираните са вече известни. Затова решихме да направим един бърз преглед на хората, които са най-големите губещи от тях - или все ги номинират, но никога не печелят, или разликата между номинации и награди никак не е в тяхна полза.    И това съвсем не значи, че не са добри... прочети още »
08.01.201413:09

Lily Allen отказала 118 милиона за концерт

Певицата Lily Allen е загубила огромно възнаграждение за концерт под формата на електронни пари Bitcoin (BTC).    Преди около 5 години Allen получила оферта за представяне в уебсайта SecondLife.com, срещу "няколкостотин хиляди" електронни единици. Според условията на офертата дори не трябвало да напуска дома си, а... прочети още »
08.01.201412:14

Kylie Minogue: "Докато ме оперираха, си мислех за сцената"

Kylie Minogue разкри, че е преживяла операцията на рака на гърдата, като си мислела, че шоуто трябва да продължи. 45-годишната певица се успокоявала на път за операционната като си мислела, че отива на участие, пише бгнес.   "Лежах на количката и си въобразявах, че излизам на участие. Медицината е много различна от моята... прочети още »
08.01.201411:29

Rihanna с осми самостоятелен албум

Rihanna се завърна в звукозаписното студио, за да запише осмия си албум.   В него барбадоската красавица е планирала и дуетно парче с Katy Perry. По издаването на албума изпълнителката работи заедно с продуцента DJ Mustard, пише бгнес.   "Най-накрая с Rihanna сме в звукозаписното студио", сподели той пред... прочети още »
07.01.201413:43

Eurythmics се събират за концерт в чест на Beatles

Eurythmics ще се съберат за концерта в чест на Beatles през януари тази година, информира бгнес.   Annie Lennox и Davе Stewart ще бъдат част от "Нощта, която промени Америка: Поздрав за Beatles". Това ще бъде първата сценична проява на Eurythmics от 2003. John Mayer и Keith Urban ще изпълнят "Don`t Let Me Down", a... прочети още »
07.01.201412:19

Daft Punk и Stevie Wonder заедно на наградите Grammy

Daft Punk обединяват сили със Stevie Wonder на сцената на тазгодишните награди Grammy, пише бгнес.   Дуетът ще изпълни част от четвъртия си студиен албум Random Access Memories на церемонията на 26 януари в Лос Анджелис заедно с легендата Stevie Wonder.   Daft Punk - Thomas Bangalter и Guy-Manuel de Homem-Christo,... прочети още »
07.01.201411:35

Lady Gaga: "Бях предадена!"

Lady Gaga се извини на многобройните си фенове за забавянето на видеото към песента "Do What U Want", пише бгнес.   Gaga разказа, че е станала жертва на предателство от най-близките до нея хора и че вината за забавения клип е изцяло тяхна. Певицата твърди, че не е имала достатъчно време да заснеме видео към песента, заради... прочети още »