Шоубизнес

22.01.201309:12

България се класира за втория полуфинал на Евровизия

България ще участва във втория полуфинал на песенния конкурс "Евровизия” 2013. Това стана ясно, след тегления жребий за разпределение, който се проведе в града домакин Малмьо, гласи информация, публикувана на официалната българска страница на конукрса. България се падна в една група с Латвия, Азербайджан, Малта, Исландия, Сан... прочети още »
21.01.201313:05

Саундтракът към "Клетниците" оглави британската...

Саундтракът към номинирания за "Оскар" мюзикъл "Клетниците" се изкачи до върха в британската класация за албуми - първото подобно постижение след филма "Евита" от 1997 г. с участието на Мадона.  Филмовата версия на успешния бродуейски мюзикъл по едноименния роман от 19-и век на Виктор Юго вече спечели... прочети още »
20.01.201316:28

Елтън Джон е платил само 20 000 лири за втория си син

  Свръхбогатият британски певец сър Елтън Джон е платил на сурогатната майка, която роди второ му дете, скромната сума от 20 000 британски лири, разкри в. "Сън".   Сумата е само с 3000 лири по-голяма от първата, която Елтън Джон и партньорът му Дейвид Фърниш са броили на жената за първото си момченце Закари. Ако... прочети още »
18.01.201311:44

Концертът на Depeche Mode се мести на стадион "Локомотив"

Предстоящият концерт на Depeche Mode на 12 май се мести от стадион "Георги Аспарухов" на стадион "Локомотив", обяви официалният профил на британската група във Facebook. Като причина се цитират "непредвидените" ремонтни дейности, които започнаха на първоначално обявената локация. Всички купени билети за... прочети още »
18.01.201308:52

Ланс Армстронг призна за използването на допинг

Велосипедистът Ланс Армстронг призна, че е използван допинг в ефира на телевизионното шоу на Опра Уинфри. Той беше лишен от седем титли на победител в Тур дьо Франс заради скандала. „Без допинг е невъзможно седем пъти да се спечели Тур дьо Франс”, обясни Армстронг. "Виждам тази ситуация като една голяма лъжа, която... прочети още »
18.01.201308:34

България във втория полуфинал на "Евровизия"

  Българският участник в "Евровизия" ще се представи по време на втория полуфинал на песенния конкурс, който тази година ще се проведе в Швеция. Това стана ясно след тегления в Малмьо жребий. През тази година в международния конкурс за песен ще вземат участие 39 държави. Полуфиналите ще бъдат на 14 и 16 май,... прочети още »
18.01.201308:26

Слаш е най-добър китарист за 2012 г.

Слаш, чийто концерт очакваме след две седмици (4 февруари), бе обявен за най-добрия китарист за 2012 г. в онлайн допитване на музикалното списание "Лаудуайър", съобщава БГНЕС. Бившата звезда на Guns’n’Roses победи в конкуренция с Ким Тейл от Soundgarden и Джим Рот от Slipknot. Още по-любопитен е фактът, че Майлс... прочети още »
18.01.201308:16

Най-хубавото място за живот е в Скандинавия

Американците стават все по-нещастни или най-малкото по-малко щастливи, а в същото време норвежците излизат все по-напред в класациите за местата по света, където хората се чувстват най-спокойни и щастливи, пише сп. "Форбс" Това проличава и от последното проучване по този въпрос, направено от бизнес изданието "Форбс".... прочети още »
17.01.201312:50

"Ред хот чили пепърс" в защита на китовете

"Ред хот чили пепърс" посвещава спектаклите си на природозащитниците, които воюват срещу японските китоловни кораби. Бандата ще използва предстоящото си турне в Австралия, за да надигне глас в защита на гигантските морски бозайници. "Ред хот чили пепърс" се очаква да бъдат хедлайнърите на фестивала Big Day Out и те ще... прочети още »
17.01.201308:36

Константин Вълков замества Иван и Андрей по Нова тв

Константин Вълков, ще сложи 18 тв екрана и огромна видеостена в Нова тв. Така ще изглежда студиото на "България говори" - авторското му предаване всяка събота сутрин. Вълков, който е и програмен директор на Дарик радио, ще запълни част от времето, освободено от предаванията на Иван Христов и Андрей Арнаудов през уикенда.... прочети още »
17.01.201307:50

Премиера на Бродуей

Днес в Ню Йорк е премиерата на пиесата "Котка върху горещ ламаринен покрив" с участието на актрисата Скарлет Йохансон. Предпремиерните представления започнаха още в края на миналата година и се радват на изключително ласкави отзиви. Американската актриса с фатално излъчване си партнира с Бенджамин Уолкър. Двамата ще влязат в... прочети още »