Шоубизнес

12.11.201212:30

Елтън Джон чака второ дете

Знаменитият британски певец сър Елтън Джон очаква раждането на второ дете от същата сурогатна майка, която го дари със сина му Закари преди две години, пише в. "Сън". "Елтън и Дейвид обичат тази жена като своя сестра и са й признателни за цял живот", разкри източник от обкръжението на еднополовото семейство. Раждането... прочети още »
12.11.201209:11

Тейлър Суифт разби конкуренцията на MTV EMA's 2012 във Франкфурт

Американската кънтри певиица Тейлър Суифт спечели наградата за най-добра изпълнителка на Европейските музикални награди на MTV, които бяха раздадени на бляскава церемония в неделя вечерта във Франкфурт. Нашумялата американска певица победи в оспорваната конкуренция на Риана, Кейти Пери, Ники Минаж и Пинк. "Това е първата ми награда... прочети още »
09.11.201215:58

Пускат допълнителни седящи места за концерта на Дженифър Лопес

Поради големия интерес към предстоящия концерт на Дженифър Лопес на 18 ноември в "Арена Армеец София" от Symphonics Entertainment Group съобщиха, че се отпускат допълнителни седящи места в залата. От днес в продажба са ограничен брой седящи билети на цена от 130 лева. Новата серия пасове са в секторите А и С на залата и са с... прочети още »
09.11.201215:10

Седящите места за Горан Брегович свършиха

Кръстникът на Балканската музика, самият Горан Брегович, идва за самостоятелен концерт в София на 29 ноември в зала "Арена Армеец" заедно с неговия "Оркестър за Сватби и Погребения". Поради силния интерес на феновете три седмици преди дългоочакваното събитие, седящите места, които бяха пуснати в продажба, се... прочети още »
09.11.201214:31

Шедьовърът на Роджър Уотърс "THE WALL" идва на 30 август...

Най-грандиозният спектакъл в историята на рок музиката - "The Wall" на Роджър Уотърс - един от основателите на легендарната рок група Пинк Флойд (Pink Floyd), ще взриви Националния стадион "Васил Левски" на 30 август 2013г., съобщиха от SMЕ. Билетите за гигантската продукция ще бъдат на достъпни цени - от 65 до 180... прочети още »
08.11.201208:22

The Rolling Stones пускат новата "One More Shot" днес

Рок легендите от The Rolling Stones днес пускат чисто новата си песен "One More Shot". Песента е вторият запис от новия албум на групата, който ще излезе официално на 12 ноември и е посветен на 50-та годишнина на великата рок банда! "GRRR!” е компилация с най-големите хитове на The Rolling Stones плюс няколко чисто... прочети още »
08.11.201208:10

Концерт на Linkin Park приключи със смърт

Зрителка загина по време на концерт на американската ню-метъл банда Linkin Park, състоял се в Кейптаун в ЮАР. Случаят е нелеп - младата жена била ударена и задушена от рекламен банер, развян от силния вятър на стадиона. По-късно тя е починала в болница. Още 20 зрители са били ранени, като 12 от тях са били хоспитализирани. Linkin Park... прочети още »
07.11.201211:08

Преслава и Ясен от "Те" вече са семейство

Преслава и Ясен от група "Те" разкриха, че вече са семейство. Двамата са си казали “Да” през месец юли т.г. в тесен семеен кръг. На промоцията на най-новия им клип към парчето “Обичай ме” в столичен клуб Преслава сподели, че това лято с Ясен са се оженили. За доказателство двамата показаха венчалните си... прочети още »
07.11.201210:58

Джей Зи захрани с ток цял квартал

Рапърът Джей Зи стана герой за съседите си, след като закупи генератор за захранване на цяла улица в Ню Йорк, която била останала без ток след урагана Санди. Джей Зи купил захранващ генератор за цяла улица, с което се превърнал в герой за съседите си в Ню Йорк, където той и съпругата му Бионсе притежават апартамент за 7 милиона... прочети още »
06.11.201220:09

Руши предложи брак на Таня Илиева

Поп певецът Руши Видинлиев е предложил брак на своята дългогодишна половинка - манекенката Таня Илиева. Това се случило, докато двамата били на гости в Италия. Руши е направил предложението във вечния град, като подарил на любимата си годежен пръстен с три диаманта във формата на сърце и за негова радост тя му отговорила с... прочети още »
05.11.201220:03

Адел упорито крие името на сина си

Британската певица Адел все още не е избрала име на момченцето си, след като стана майка за първи път миналия месец, съобщава сайтът Фимейл Фърст. Звездата роди момче от приятеля си Саймън Конеки на 19 октомври, но тя все още дори не е потвърдила официално щастливата новина. Почитателите й смятаха, че Адел иска да запази личния живот на... прочети още »