Шоубизнес

28.09.201215:15

Джанет Джаксън вдига сватба за $20 милиона

Певицата Джанет Джаксън и годеникът й Уисам ал Мана планират сватба, която ще струва  20 милиона долара, съобщава американското сп. "Нешънъл Инкуайър". Двойката се надява да мине под венчило в Доха, Катар, където е роден женихът-милиардер. Очаква се церемонията да бъде през 2013 г. Според запознат източник, събитието ще бъде... прочети още »
27.09.201217:55

Кайли Миноуг застрахова дупето си за 5 млн. долара

Австралийската певица Кайли Миноуг застрахова съблазнителните си задни части за пет милиона долара. Певицата се отнася с тялото си като към истинско произведение на изкуството, подарено й от майката природа. Чаровницата взела пример от колежката си Дженифър Лопес, която също застрахова дупето си. 44-годишната изпълнителка наскоро се появи в... прочети още »
27.09.201215:58

Мишо Шамара: "Изключете ме от ГЕРБ"

"Не искам да съм от ГЕРБ, а ако по документи все още съм член на тази партия, изтрийте ме ", каза Мишо Шамара пред БГНЕС в отговор на вчерашния коментар на премиера Бойко Борисов, че не познава, нито слуша "този рапър". "Наистина много съм помагал на ГЕРБ и на Борисов в самото начало”, каза варненският рапър.... прочети още »
27.09.201215:09

Анджелина Джоли не се нуждае от трансплантация на черен дроб

Говорителят на холивудската актриса Анджелина Джоли официално опроверга информацията, че актрисата страда от хепатит С и се нуждае от чернодробна трансплантация. Той е заявил, че появяващите се информации във връзка със здравето на Анджелина Джоли са 100-процентова лъжа. Говорителят й е посочил, че актрисата сега е заедно с шестте си деца... прочети още »
26.09.201216:10

Лейди Гага: "Дебела съм и съм щастлива!"

Поредната звезда, която призна, че е страдала от анорексия е Лейди Гага. За щастие, певицата вече се е преборила с тази болест. Изпълнителката на "Born This Way" наскоро е натрупала килограми, но споделя, че сега се харесва повече от всякога, особено след като половинката й Тейлър Кини е одобрил по-пухкавата й фигура. Певицата... прочети още »
26.09.201216:05

Кейти Пери бе избрана за "Жена на годината" на сп....

Певицата Кейти Пери, която през 2011 г. спечели над единадесет милиона долара и няколко от най-престижните музикални награди, бе избрана за "Жена на годината" от сп. "Билборд". Музикалната звезда бе определена като "един от най-вълнуващите и вдъхновяващи изпълнители в индустрията". По този начин тя последва... прочети още »
26.09.201215:56

Мадона: "Гласувайте за чернокожия мюсюлманин Обама"

Кралицата на Попа Мадона призова своите почитатели да гласуват за президента Барак Обама на изборите през ноември. Скандалната изпълнителка обаче изуми мнозина с изказването си, че президентът е "чернокож мюсюлманин". По време на концерт, звездата е записана да изрежда видни американски герои като Ейбрахам Линкълн и Мартин Лутър... прочети още »
25.09.201216:09

Бионсе чака второ дете?

Поп-звездата Бионсе ще става майка за втори път, съобщават американски таблоиди. Певицата има осеммесечна дъщеря от съпруга си Джей Зи. Поп дивата се появила в ресторант Ла Марина в Ню Йорк на 23 септември в прилепнала рокля, която очертавала коремчето й. "Не коментирам личния й живот", съобщи представител на звездата. Преди време... прочети още »
24.09.201215:11

Вокалът на Green Day влезе в болница заради наркотици

Вокалистът на Green Day Били Джо Армстронг влезе в клиника след срив на сцената по време на музикален фестивал в Лас Вегас. Певецът се подложил на лечение за злоупотреба с наркотични вещества, потвърди говорител на групата. Няколко предстоящи изяви на бандата се отлагат. От името на изпълнителят говорителят се извини за проваленото шоу в... прочети още »
24.09.201214:56

Робърт Патинсън иска да се жени за невярната Кристен Стюарт

Актьорът Робърт Патинсън иска да се ожени за Кристен Стюарт, при това само няколко месеца след нейната изневяра, която отприщи бурен светски скандал. Звездата от "Здрач" споделил, че ще приеме Кристен обратно, само ако тя се съгласи да се омъжи за него. Актрисата призна публично, че е изневерила на половинката си с режисьора на... прочети още »
24.09.201213:56

"Homeland" e големият победител на наградите за...

Драматичният сериал "Homeland" и комедията "Modern Family" станаха големите победители на 64-годишните награди за телевизия "Еми" (Emmy), които се раздадоха в Лос Анджелис. В категорията за "Най-добра актриса" статуетката взе Клеър Дейнс за ролята си в "Homeland". Деймиън Люис от същия... прочети още »