Шоубизнес

24.09.201214:56

Робърт Патинсън иска да се жени за невярната Кристен Стюарт

Актьорът Робърт Патинсън иска да се ожени за Кристен Стюарт, при това само няколко месеца след нейната изневяра, която отприщи бурен светски скандал. Звездата от "Здрач" споделил, че ще приеме Кристен обратно, само ако тя се съгласи да се омъжи за него. Актрисата призна публично, че е изневерила на половинката си с режисьора на... прочети още »
24.09.201213:56

"Homeland" e големият победител на наградите за...

Драматичният сериал "Homeland" и комедията "Modern Family" станаха големите победители на 64-годишните награди за телевизия "Еми" (Emmy), които се раздадоха в Лос Анджелис. В категорията за "Най-добра актриса" статуетката взе Клеър Дейнс за ролята си в "Homeland". Деймиън Люис от същия... прочети още »
21.09.201210:27

Фиш от Мерилиън открива "Sounds of The Ages" в Пловдив

Тази вечер британският изпълнител Фиш (Fish) ще открие фестивала "Sounds of The Ages" в Пловдив, на който ще участва и друго известно име на прогресив рока – Anathema. Бившият вокалист на Мерилиън (Marillion) ще излезе на сцената на Античния театър в 20 ч. за изпълнение, което ще продължи час и половина, съобщават... прочети още »
21.09.201208:27

Дженифър Лопес с видео обръщение към българските фенове

"Здравей, България. Аз съм Дженифър Лопес. Ще се видим в България. Не го изпускайте. Ще си прекараме страхотно. Обичам ви". Това записа латино дивата Дженифър Лопес в специално видео обръщение към българските фенове, с което разсея появилите се съмнения, че ще дойде за обявения на 18 ноември концерт в зала "Арена Армеец".... прочети още »
20.09.201209:46

Йоко Оно връчва награда за мир на Pussy Riot

Йоко Оно ще връчи на осъдената на две години затвор руска пънк група Pussy Riot награда за мир на името на Джон Ленън, пише сп. "Ню мюзикал експрес". Наградите ще бъдат връчени на церемония в Рейкявик на 9 октомври, когато ще бъде отбелязан 72-я рожден ден на Ленън, но тази на Pussy Riot ще бъде присъдена отделно в Ню Йорк на 21... прочети още »
20.09.201209:10

Бионсе и Jay-Z събраха $4 милиона за кампанията на Барак Обама

Бионсе Ноулс (Beyonce) и съпругът й - рапърът Джей Зи (Jay-Z), организираха благотворителна вечер за събиране на средства за предизборната кампания на президента на САЩ Барак Обама. Благотворителното парти се състоя в в Клуб "40/40" в Манхатън, чийто собственик е Джей Зи. Входът струваше 40 хил. долара, като заплатилите сумата... прочети още »
20.09.201208:28

Певицата Шакира официално обяви, че е бременна от Жерар Пике

Шакира обяви официално, че е бременна и че чака дете от футболиста на Барселона и испанския национален отбор по футбол Жерар Пике, съобщи агенция "Ройтерс". "Както някои от вас вероятно знаят, Жерар и аз сме много щастливи в очакване на първото ни дете. За нас този уникален момент в живота е приоритетен и поради тази причина... прочети още »
19.09.201207:36

Роби Уилямс стана татко на малката Теодора Роуз

Британската поп звезда Роби Уилямс за пръв път стана баща. Певецът от Take That и неговата съпруга Айда Фийлд, която е американка от турски произход, се сдобиха с момиченце. Новородената се казва Теодора Роуз. Неотдавна Уилямс заяви, че смята да кръсти своето дето с обикновено и традиционно име. Той не желае да следва примера на тези... прочети още »
18.09.201217:27

Памела Андерсън си тръгва утре

Памела Андерсън обяви в Туитър, че си тръгва утре от къщата на Vip Brother. Новината бе потвърдена от екипа на реалити шоуто. "Where am I? Delirium setting in - Home tomorrow - miss doggies", пише Памела Андерсън в социалната мрежа. Междувременно стана ясно, че днес Памела Андерсън е напускала Къщата, както бе тиражирано от... прочети още »
18.09.201212:12

Запознайте се с Мърси, новата играчка на Ким Кардашиян

Тв звездата Ким Кардашиян представи на публиката новата си любов, след певеца Кание Уест. Красавицата се появи на светско събитие гушнала възхитително бяло коте – синеоката хубавица Мърси (Mercy). В превод от английски името на малкото животинче означава "милост”. Двете звезди много си отиват, но дано и Мърси обича толкова... прочети още »
18.09.201209:58

Ани Ленъкс се омъжи за трети път

Певицата Ани Ленъкс се омъжи за трети път. Звездата, която преди време беше заявила, че никога няма да мине под венчило отново, сключи брак с южноафриканския гинеколог и филантроп Мич Бесър на яхтено парти на река Темза. Говорител на певицата потвърди сватбата, като заяви, че двойката е минала под венчило на частна церемония в присъствието... прочети още »