Новини

05.04.201316:34

В понеделник Ива ще разкрие тайните на Палео диетата

Започваме седмицата по ноти и с музика. Наш гост е Радиана Куманова – преподавател в италианската музикална академия Сан Ремо и изпълнител на песента от саундтрака на филма "Сибирско възпитание” с Джон Малкович.   Това е повод да разкажем живота си – с музика. Въпросът ни е към вас е - кой е саундтракът на... прочети още »
05.04.201315:54

John Mayer плакал заради операцията на гласните връзки

John Mayer не се страхува да признае, че е плакал, когато докторите му казали, че ще трябва да третират гласните му връзки - което включвало забиване на дълга игла в гърлото му, без упойка.   Наложило се изпълнителят, който се бори с проблемите с гласа си в последните няколко години, да изтърпи "замразяване" на... прочети още »
05.04.201313:44

Beyonce, Jay-Z и Lana Del Rey в саундтрака към "Великият...

Времето на литературното произведение ще си остане началото на 20-те годинин а ХХ в., но австралийският режисьор Baz Luhrmann е решил да добави в своята версия на "Великият Гетсби" рап, поп и рок от ХХI век.   От списъка с песни, които ще съставят саундтрака, личат имената на Beyonce, Lana Del Rey и Florence + the Machine,... прочети още »
05.04.201312:03

Nicki Minaj и Lil Wayne са гореща двойка в клипа на "High...

Nicki Minaj нагорещява страстите до червено в компанията на Lil Wayne и новия си клип "High School", от втория й албум Pink Friday: Roman Reloaded The Re-Up.   Заснето във впечатляващо имение в Лос Анджелис, видеото показва Nicki в няколко тоалета, никой от които не покрива кой знае какво. Това, самото съдържание, както и... прочети още »
05.04.201311:06

Jessie J идва в България като част от Symphonics’ Concerts

Броени дни след като стана известно, че британската фънк и асид джаз банда Jamiroquai ще бъдат част от първото издание на Symphonics’ Concerts, още едно име се присъединява към поредицата от концерти. Английската поп звезда Jessie J също ще бъде сред изпълнителите, които ще се качат на сцената на столичната "Арена Армец”.... прочети още »
04.04.201315:02

Зорница Аспарухова за най-гледаните сериали в момента

В петък създавате заедно сериал! Ива ще започне с името на поредицата и някои от героите, а всички вие създавате действието и връзките в него. След това дружно ще чакате предложение от холивудски продуцент :)   Драматургът Зорница Аспарухова ще развие темата със сериалите с коментар за някои от най-гледаните   тв сериали в... прочети още »
04.04.201314:24

Hugh Laurie анонсира новия си албум Didn’t It Rain

След огромния успех на дебютния му албум Let Them Talk, в който отдаде почит и съживи класики от света на блуса от Ню Орлиънс, Hugh Laurie ще издаде своя втори албум Didn’t It Rain на 6 май. Излизането на записа ще бъде последвано от голямо турне в Обединеното кралство.   В Didn’t It Rain Hugh Laurie се отдалечава от... прочети още »
04.04.201313:53

David Guetta се завръща с нов сингъл с Ne-Yo и Akon - "Play...

Сметнал за недостатъчно постижение милионните продажби на сингъла "Titanium" (feat. Sia), суперзвездния DJ, David Guetta се завръща с пореден хит - "Play Hard":   Този път той си партнира с вече "изпитани имена", Ne-Yo и Akon, създавайки един тежко-електронен парти химн, призоваващ всички да следват... прочети още »
04.04.201313:10

Theo Hutchcraft от Hurts почти загубил окото си при снимки

Theo Hutchcraft, половината от дуета Hurts, почти загубил окото си при заснемането на новото им видео, след като се спънал, паднал по стълбище и се стоварил върху желязна порта.   Английското дуо филмирали клип към новия си сингъл, ирочнично озаглавен "Blind", когато Hutchcraft се спънал и пострадал от сериозни наранявания.... прочети още »
04.04.201310:57

Michael Buble с позитивно видео към новия си сингъл “It's A...

Michael Bublé пусна видеото към новия си сингъл "It's А Beautiful Day" - първият, който феновете на канадския изпълнител имаха възможността да чуят от неговия нов студиен албум To Be Loved, който ще излезе на 23 април през Reprise Records. Продуциран от Bob Rock, To Be Loved е записан във Ванкувър и Лос Анджелис и включва... прочети още »
03.04.201318:40

Ованес Торосян на гости при Ива в "Трима мъже край люлката”

Какво сте готови да дадете, за да се сбъдне една ваша мечта? Това е темата, около която ще завъртим шоуто в четвъртък – и то, за да обиколим цялото земно кълбо. Наш гост ще бъде Ивайло Стоименов - национален победител в конкурс с награда – един месец с камера в Куба, за да разкаже колко е дълъг пътя към мечтите. В главната роля... прочети още »