Новини

04.06.201213:55

"Игрите на глада" с най-много награди от MTV. Джони Деп...

Филмът "Игрите на глада" спечели най-много награди на филмовите награди на MTV, които бяха раздадени в Лос Анджелис. Въпреки това, най-престижното отличие за филм на годината отиде при "Здрач: Зазоряване – част 1", който победи "Игрите на глада" и "Хари Потър и даровете на смъртта -част 2".... прочети още »
04.06.201212:09

Дрю Баримор се омъжи за трети път

Актрисата Дрю Баримор (Drew Barrymore) се омъжи за търговеца на предмети на изкуството Уил Копелман (Will Kopelman) в събота, 2 юни, предаде Ройтерс. 37-годишната звезда от редица филми, сред които "Ангелите на Чарли", е била облечена в рокля на Шанел. Церемонията се е провела в имението на двойката в Монтесито, Калифорния, край... прочети още »
04.06.201209:18

Адам Ливайн с ново гадже от "Виктория сикретс"

Вокалистът на американската поп-рок група Maroon 5 Адам Ливайн се появи на обществено място с новата си приятелка. Двамата бяха забелязани да разпускат на Хавайските острови, два месеца след като певецът се раздели с руския модел Анна Вялицина. Изпълнителят бе заснет да прегръща и целува намибийската чаровница Бехати Принслу. Двамата освен... прочети още »
04.06.201207:52

Wi-Fi в 35 столични автобуса

Всички софиянци, които пътуват по автобусна линия 111, вече могат да сърфират безплатно, докато се возят. Първата безплатна Wi-Fi зона тръгва в 35 автобуса, които се движат от "Люлин" до "Младост". Ако интересът към безплатен интернет в градския транспорт бъде посрещнат положително от гражданите, телекомът има готовност... прочети още »
01.06.201209:00

Стартира bgtop40.bg с всички хитове на едно място

bgtop40.bg e новият член в семейството на Emmis Bulgaria, създаден специално за най-лоялните музикални фенове онлайн. bgtop40.bg e нов медиа бранд, който стартира на 1 юни 2012г. с обещанието да развива своето съдържание по иновативен начин в уеб‐пространството.  Уникалното на bgtop40.bg е, че ще публикува ежеседмично официалната... прочети още »
01.06.201207:32

В кината от днес

"Прометей" Историята се развива в края на XXI век, когато две изследователки от космическия кораб "Прометей", едната вярващ, а другата атеистка, се натъкват на карта, която ги води към доказателства за съществуването на непознати древни цивилизации. Вместо да разгадаят предците си, дамите разбират, че има реална... прочети още »
31.05.201221:10

Фенове на Нина Добрев твърдят, че е в България

Българската фен страница на хитовата канадска телевизионна поредица "Всичко за The Vampire Diaries" публикува снимки на канадската актриса с български произход Нина Добрев заедно с нейни почитатели, които видимо са правени на фона на софийски улици.   Администраторите на страницата уточняват, че звездата в момента е в София... прочети още »
31.05.201215:39

Нови имена за изцяло обновения Sziget

Любимият ти фестивал с радост обявява цяла камара изпълнители, току-що потвърдили своето участие за 20-тата годишнина на фестивала. На Main сцената ще излезнат британски инди рокери Maxïmo Park, легендарните Coast crew и The Roots. Известните холандци от Kraak & Smaak пък ще изнесат незабравимо шоу на Arena. Цели четири нови... прочети още »
31.05.201207:59

Излиза дългоочакваният албум на Блуба Лу с Еди Стивънс!

ПОТОПЪ е заглавието на седмия албум на Блуба Лу, който е създаден съвместно с британския продуцент и композитор Еди Стивънс. Еди е известен най-вече като „пианистът на MOLOKO но и от участието му в проекти като ZERO7, ROISIN MURPHY, FREAK POWER. През последните години Еди продуцира само източноевропейски банди, тъй като според него в... прочети още »
31.05.201207:25

Zaz разклати София

"Преди време разбрах, че за да съм щастлива и да обичам хората около мен, трябва първо да се науча да обичам себе си. Това е най-големият подарък, който може да си подарим", каза на български език френската сензация Изабел Жофруа, накратко ZAZ, която снощи  заля София с чара си, предаде  БГНЕС. Момичето, покорило цяла... прочети още »
31.05.201207:21

Lady Gaga анимационен герой

Не, малки чудовища, това не е поредното хипер екстравагантно превъплъщение на Мама чудовище! Истината е, че скоро Гага ще участва в суперуспешния анимационен сериал „Семейство Симпсън”! В серията на хитовата поредица анимираната звезда на Гага изгрява, когато става ясно, че градът Спрингфилд се обитава от хората с най-ниското... прочети още »