Новини

22.05.201214:21

Фенове се молят за Селена Гомез след земетресението

Денят след земетресението от 5,6 по Рихтер, което разтърси страната, фенове от целия свят отправят молитви в интернет пространството за здравето на Селена Гомез, която снима филм в София. Заради Гомез, която е в столицата до 25-май, когато приключват снимките на филм с участието на нея и Итън Хоук, България влезе в най-популярните теми в... прочети още »
22.05.201214:11

Обявиха семейство Бекъм за перфектни

Обявиха семейство Бекъм за перфектната двойка, след като цялата фамилия се появи на публично събитие, облечена по един и същи начин. Семейството се появило на официално събитие заедно с децата си, които изглеждали по-елегантни и от най-големите джентълмени. Разбира се, това е нормално, след като имат едни от най-модерните и стилни... прочети още »
22.05.201213:39

Животните усещат земетресенията

Много хора са забелязали, че когато предстои да се случи някакъв природен катаклизъм, като земетресение например, животните стават нервни. Те усещат, при това много повече от хората. Около 70 са различните животни, които усещат трусовете. Кои са живите сеизмографи? Жабите усещат земетресенията. Началото на тези изследвания е поставено,... прочети още »
22.05.201211:59

Издават последната песен на Уитни Хюстън на 5 юни

Последният запис на Уитни Хюстън бе издаден посмъртно. Става въпрос за песента "Celebrate", която е изпълнена в дует с Джордин Спаркс. Песента е продуцирана от Р. Кели и е част от предстоящия саундтрак към филма "Sparkle”, който ще тръгне по кината на 17 август от Sony Pictures. Премиерата на “Celebrate” се... прочети още »
21.05.201214:16

Сбогом "Д-р Хаус"

Тази вечер е последният епизод на телевизионната поредица "Д-р Хаус" на телевизия "Фокс". Заглавието на финалната серия от последния осми сезон е "Всички умират" ("Everybody dies") и ще бъде предшествана от дълга един час ретроспекция на историята на една от най-известните телевизионни медицински... прочети още »
21.05.201211:56

"Wide Awake" - най-новото от Кейти Пери

Кейти Пери представи за първи път официално новата си песен "Wide Awake" на церемонията по раздаването на музикалните награди на Billboard. По същото време в YouTube се появи и текстът на песента върху специално видео от статуси в социалните мрежи. Песента "Wide Awake" е написана за предстоящия филм на поп звездата... прочети още »
21.05.201211:34

Почина барабанистът на Crowded House

Питър Джоунс, барабанист на групата Crowded House, почина на 45-годишна възраст. Причината за смъртта на музиканта е рак на мозъка. Crowded House е основана през 1985 г. Джоунс е член на състава от 1994 г. Той заема мястото на предишния барабанист Пол Хестър. Сред хитовете на групата са "Weather With You" и "Don't Dream... прочети още »
21.05.201210:55

Джъстин Бийбър намеква, че е скъсал със Селена Гомез

Тийн звездата Джъстин Бийбър публикува двусмислено съобщение в профила си в Twitter, но малко по-късно го изтри. "Благодаря ти за времето, което прекарах с теб, но вече трябва да продължа напред", написал тийнейджърът, с което накара медиите отвъд Океана да се питат дали думите му не се отнасят до гаджето му Селена Гомез и дали... прочети още »
21.05.201209:28

Адел взе 12 награди от Billboard, без да се появи на церемонията

Адел, Джъстин Бийбър, Кейти Пери, която доведе баба си на церемонията, Тейлър Суифт и "'LMFAO" обраха тазгодишните музикални награди  на "Билборд" (Billboard). Британската певица Адел спечели общо 12 приза от 18-те си номинации, включително за най-добър изпълнител, най-добър женски изпълнител и най-добър албум.... прочети още »
21.05.201208:49

Брад и Анджелина похарчиха 12 млн. евро за подаръци

В лондонския Хародс Анджелина Джоли и Брад Пит само за един пазарен ден похарчиха 12 млн. евро в подаръци за шестте деца, пише actualno.com. Холивудските звезди дали хиляди евро за играчки "Хари Потър". За да може богатите и известни клиенти да пазаруват както трябва, им беше предложен частен шопинг, но двамата учтиво... прочети още »
21.05.201207:27

Робин Гиб от Bee Gees загуби битката с рака

Вокалът на Bee Gees (Бий Джийс) Робин Гиб е починал в неделя на 62 години след дълго боледуване, съобщи АП. Робин Гиб не можеше да говори от повече от седмица насам. Музикантът загуби битката си с рака на дебелото черво. Съпругата му Дивна и синовете му Робин-Джон и Спенсър не се отделяха от леглото му и той често бе посещаван от... прочети още »