Новини

21.05.201209:28

Адел взе 12 награди от Billboard, без да се появи на церемонията

Адел, Джъстин Бийбър, Кейти Пери, която доведе баба си на церемонията, Тейлър Суифт и "'LMFAO" обраха тазгодишните музикални награди  на "Билборд" (Billboard). Британската певица Адел спечели общо 12 приза от 18-те си номинации, включително за най-добър изпълнител, най-добър женски изпълнител и най-добър албум.... прочети още »
21.05.201208:49

Брад и Анджелина похарчиха 12 млн. евро за подаръци

В лондонския Хародс Анджелина Джоли и Брад Пит само за един пазарен ден похарчиха 12 млн. евро в подаръци за шестте деца, пише actualno.com. Холивудските звезди дали хиляди евро за играчки "Хари Потър". За да може богатите и известни клиенти да пазаруват както трябва, им беше предложен частен шопинг, но двамата учтиво... прочети още »
21.05.201207:27

Робин Гиб от Bee Gees загуби битката с рака

Вокалът на Bee Gees (Бий Джийс) Робин Гиб е починал в неделя на 62 години след дълго боледуване, съобщи АП. Робин Гиб не можеше да говори от повече от седмица насам. Музикантът загуби битката си с рака на дебелото черво. Съпругата му Дивна и синовете му Робин-Джон и Спенсър не се отделяха от леглото му и той често бе посещаван от... прочети още »
20.05.201212:22

Марк Зукърбърг се ожени, Селена Гомез на дискотека в София,...

Основателят и главен изпълнителен директор на Фейсбук (Facebook) – Марк Зукърбърг, се ожени за дългогодишната си приятелка Присила Чан. Двамата сключиха брак на церемония в дома му в Пало Алто, Калифорния. Самият той обяви новината, като промени статуса си в социалната мрежа на "женен". Промяната бе придружена и от снимка... прочети още »
19.05.201212:23

Уил Смит наби журналист в Москва

Уил Смит зашлеви журналист по време на премиерата на филма "Мъже в черно 3" в Москва. Актьорът, който от 15 години е женен за Джейда Пинкет, предприе крайното действие, защото мъжът се опитал да го целуне по устата, предаде inews.bg. Шегаджията Виталий Седюк е водещ в украинска телевизия и е известен с провокациите си към... прочети още »
19.05.201212:17

Лана Дел Рей издава нов сингъл

Нашумялата певица Лана Дел Рей разкри, че на 8 юли ще издаде новия си сингъл "National Anthem”, съобщи NME.com. Песента е последното парче, което звездата издава от дебютния си дългосвирещ албум "Born To Die”, който беше пуснат на пазара в началото на тази година. До този момент албумът е продал два милиона копия по... прочети още »
19.05.201212:10

Разочароващ старт за Facebook на борсата

Дългоочакваното излизане на Facebook на борсата завърши малко разочароващо, отбелязват борсовите коментатори. Първоначалната цена на акция на социалната мрежа беше 38 долара и в първите часове бързо набъбна до 45 долара за брой. По-късно обаче търговията се успокои и при затварянето на сесията книжата бяха с цена от 38,23 долара или... прочети още »
19.05.201208:47

Европейска нощ на музеите - виж къде

България отново се включва в Европейската нощ на музеите и галериите. Днес вратите на близо 30 музеи и галерии в София ще бъдат широко отворени за любопитни посетители. Входът навсякъде ще е безплатен, а работното време на обектите ще е от 18.00 ч. поне до полунощ. В Нощта на музеите се включват повече от 47 държави. У нас събитието се... прочети още »
18.05.201218:25

„Билка“ с кампания „За по-добра детска орална хигиена“

От началото на месец май „Билка“, производител на български качествени и натурални козметични продукти, стартира социално-образователна кампания за по-добра детска орална хигиена. Идеята на кампанията е повишаване на познанията и образованността на децата и родителите по отношение на значението на хигиенните навици за здравето... прочети още »
18.05.201210:24

Осем филма от Кан, за които ще съжалявате ако пропуснете

"Moonrise Kingdom" Във филма под режисурата на Уес Андерсън, действието се развива през 60-те. Двама влюбени младежи изчезват от града, за да се усамотят. Властите са убедени, че нещо им се е случило и затова сформират групи, които започват да ги издирват. Начело е шерифът на градчето (Брус Уилис), който пък има афера с майката... прочети още »
18.05.201210:10

Марион Котияр е фаворит за "Златна палма"

Премиерата на драмата "De rouille et d'os” („Rust & Bone”) спечели позитивни отзиви от критиката и превърна френската актриса Марион Котияр в един от първите фаворити за "Златна палма" за най-добра актриса, пише британският в. "Телеграф". Филмът на режисьора на Жак Одияр, носител на... прочети още »