Новини

31.05.201207:25

Zaz разклати София

"Преди време разбрах, че за да съм щастлива и да обичам хората около мен, трябва първо да се науча да обичам себе си. Това е най-големият подарък, който може да си подарим", каза на български език френската сензация Изабел Жофруа, накратко ZAZ, която снощи  заля София с чара си, предаде  БГНЕС. Момичето, покорило цяла... прочети още »
31.05.201207:21

Lady Gaga анимационен герой

Не, малки чудовища, това не е поредното хипер екстравагантно превъплъщение на Мама чудовище! Истината е, че скоро Гага ще участва в суперуспешния анимационен сериал „Семейство Симпсън”! В серията на хитовата поредица анимираната звезда на Гага изгрява, когато става ясно, че градът Спрингфилд се обитава от хората с най-ниското... прочети още »
30.05.201208:33

Дейвид Бекъм на корицата на Еlle

Дейвид Бекъм е първият мъж, който се появява сам на корицата на модното списание Elle. Според редакционната колегия на списанието бившият британски капитан е заслужил мястото си на корицата, защото е национален герой. Бившата футболна звезда демонстрира съвършено тяло с многобройни татуировки. До сега много рядко можеше да се забележат... прочети още »
30.05.201208:15

Днес е концертът на ZAZ в НДК

Най-желаният съвременен френски артист - Изабел Жофруа или ZAZ, е в София за концерт днес в Зала 1 на НДК по покана на Teren Music. Пленявайки публиката първоначално със своите уникални улични изпълнения на джаз, соул и френски шансони ("от всичко по малко", както самата тя казва), през 2010 година ZAZ, се превръща в един от... прочети още »
30.05.201208:13

Бионсе се завърна

Бионсе се завърна на сцената след почти едногодишна пауза заради раждането на дъщеря си. Звездата пя пред препълена зала в Атлантик сити. Певицата започна първата си серия от концерти, наречени многозначително "Бионсе, обратно в бизнеса". Сред публиката имаше много ВИП гости, начело с Първата дама Мишел Обама. Бионсе, обявена за... прочети още »
29.05.201212:44

Българска банда с шанс да се качи на сцената на Red Hot Chili Peppers

Турнето на RHCP вече тече с пълна сила в Щатите и Канада и всеки концерт оставя след себе си пълна с енергия и наелектризирана до крайност публика. Още следващия месец турнето на легендарните калифорнийци идва и в Европа, а рок концертът на годината ще разтърси София на 1 септември, на стадион Георги Аспарухов. Стана ясно, че една българска... прочети още »
29.05.201211:08

Роби Уилямс подкрепи Стилян Петров

Роби Уилямс подкрепи Стилиян Петров в благотворителната инициатива "Подкрепи Стан", съобщава официалният сайт на Астън Вила. Уилямс направи загряваща тренировка на "Олд Трафорд" преди мача на Астън Вила със сборния отбор The Rest of the World. Бившият вокал на Тейк Дет показа подкрепата си пред 75 000 екзалтирани фенове.... прочети още »
29.05.201211:00

Раздадоха наградите на Българската филмова академия

"Аве" с продуцент Димитър Гочев, режисьор Константин Божанов получи наградата за най-добър игрален филм за 2011 г. на Българската филмова академия. Българската филмова академия, представляваща за първи път от 2010 година цялата кинематографична общност, връчи в НДК - кино "Люмиер" своите награди за 2011 година.... прочети още »
28.05.201213:06

Джей Ло и Марк Антъни отново пяха заедно

Дженифър Лопес отново се качи на една сцена с бившия си съпруг Марк Антъни по време на финала на телевизионно шоу за музикални звезди в Лас Вегас.   Съдията в "American Idol" Джей Ло и латино певецът пяха заедно за щастие на публиката, която цялата вечер чакаше да види дали това наистина ще се случи. Двамата обявиха... прочети още »
28.05.201213:05

30 букви - 30 книги. Вие пишете, ние подаряваме! - Победителите

За един от най-българските празници - 24 май - Радио FM+ ви попита - коя е любимата дума на българите! Благодарим за стотиците думи, която споделихте с нас тук в сайта и във фейсбук групата ни. Нашето обещание беше - колкото букви има в нашата азбука – толкова книги за награди ще дадем! Е, вече е време и за резултатите. Любимата... прочети още »
28.05.201208:27

Българската филмова академия връчва наградите си

Българската филмова академия, представляваща за първи път от 2010 година цялата кинематографична общност, връчва днес в НДК - кино "Люмиер" от 18,30 часа своите награди за 2011 година. Официалната церемония е в рамките на Салона на изкуствата, 2012. Това са най-авторитетните в цял свят награди - наградите от творци на творци. Те... прочети още »