Новини

05.03.202415:31

Ново безплатно приложение събира музикалния бранш от цял свят на...

Новото безплатно мобилно приложение Jamming! Find&Play е музикална платформа, която цели да преобрази начина, по който музикантите контактуват с глобалната музикална общност и развиват музикалната си кариера.   Jamming! Find&Play е мобилна платформа за сътрудничество, международно представяне и реклама на професионални... прочети още »
05.03.202415:03

Twenty One Pilots пуснаха видеото към "Overcompensate"

Twenty One Pilots показаха музикалния клип към новата си песен – "Overcompensate", водещ сингъл от предстоящия им албум Clancy, който се очаква на 17 май.   След като по-рано през февруари бяха пуснали мистериозни тийзъри до феновете, сега "Overcompensate" ги приветства обратно в завладяващия свят на Trench... прочети още »
05.03.202412:40

Raye с рекорден успех на наградите BRIT

В Лондон бяха раздадени Британските музикални награди БРИТ. След рекордните 7 номинации тази година певицата Raye си тръгна и с рекордните 6 статуетки. Така тя стана звездата с най-много отличия в една година в историята на наградите.   По време на церемонията, проведена в лондонската O2 Aрена, тя получи награди за... прочети още »
05.03.202409:54

Бабата на Ариана Гранде с участие в песен от новия ѝ албум

Ариана Гранде сподели списък с песните в новия си албум Eternal Sunshine. Интересното е, че една от песните е с участието на нейната баба.   Eternal Sunshine излиза точно в Деня на жената - 8 март. Това ще бъде първото ново издание на певицата от 2020 г., когато излезе Positions. Досега тя е представила само една песен от списъка -... прочети още »
01.03.202414:17

Майли Сайръс и Фарел Уилямс официално пуснаха "Doctor"

Майли Сайръс и Фарел Уилямс пуснаха парчето ''Doctor''. Двойката потвърди, че песента е на път по-рано тази седмица.      Малко преди да бъде пусната новата песен изпълнителката на ''Flowers'' публикува снимка за корицата на сингъла. Сайръс също сподели фрагмент от песента, заедно с... прочети още »
01.03.202413:12

Михаела Филева и Дара Екимова изненадаха с дуетна песен

Две от най-актуалните дами в съвременната българска музика подаряват на феновете си уникална обща песен с потенциал на тотален хит.    Талантливите изпълнителки написват "Всичко е било за добро" заедно с музикалния продуцент Густен Далквист по време на творческия лагер за създаването на последния албум на Михаела 96, а... прочети още »
01.03.202413:00

Боро Първи: Бъдете артисти в каквото и да правите!

В новия епизод на Radiocast с Петко Кралев гостува рапърът Боро Първи.    Той представи новия си албум Песни за сватби и погребения, и разказа за темите, които е засегнал в него – предимно житейски, за които, според него, артистите трябва да говорят повече.      Боро сподели и за живота си във... прочети още »
01.03.202409:00

Кралският монетен двор увековечи Джордж Майкъл върху монета

Кралският монетен двор представи нова колекционерска монета с изображението на британския поп певец Джордж Майкъл, който почина през 2016г.   Проектирана от художника и скулптор Сандра Деяна, новата колекционерска монета изобразява Майкъл, носещ запазената си марка слънчеви очила, и гравиран рефрен от песента му "Faith".... прочети още »
29.02.202414:51

Горещата басистка на Måneskin Виктория де Анджелис с DJ сет в София

Кралицата на баса, модната икона и момичето на момента, секссимволът с пулсиращата енергия, идва у нас за опасен личен експеримент – Виктория де Анджелис е готова да примами всички да се присъединят към своя нахален, модерен техно култ.   София посреща най-вълнуващата басистка в света, но – зад диджейския пулт, в City... прочети още »
29.02.202411:39

Адел отложи концертите си в Лас Вегас за следващия месец

След като обяви, че е болна, Адел отложи концертите си през следващия месец в Лас Вегас. Британската певица заяви в социалните мрежи, че лекарите са й казали да си почива, като не разкри повече подробности около заболяването.   Адел обяви, че е болна от началото на ноември. По нейни думи не е имала възможност да закрепи здравето си... прочети още »
29.02.202409:53

Подкрепа на младите хора в България: доброволци в спорта преминаха...

Сдружение "Спортен клуб Файтърс – Национална спортна академия" реализира проект "Доброволци за спорта" по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2023 г. съгласно договор № 25-00-64/18.07.2023 г.   Целта на проекта е придобиване на социални компетенции и... прочети още »