Новини

29.02.202411:39

Адел отложи концертите си в Лас Вегас за следващия месец

След като обяви, че е болна, Адел отложи концертите си през следващия месец в Лас Вегас. Британската певица заяви в социалните мрежи, че лекарите са й казали да си почива, като не разкри повече подробности около заболяването.   Адел обяви, че е болна от началото на ноември. По нейни думи не е имала възможност да закрепи здравето си... прочети още »
29.02.202409:53

Подкрепа на младите хора в България: доброволци в спорта преминаха...

Сдружение "Спортен клуб Файтърс – Национална спортна академия" реализира проект "Доброволци за спорта" по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2023 г. съгласно договор № 25-00-64/18.07.2023 г.   Целта на проекта е придобиване на социални компетенции и... прочети още »
29.02.202409:33

Музиката на Тимбаленд, Елвис Пресли и Джими Хендрикс - в...

За първи път апарат на американска частна компания - космическият модул "Одисей" - кацна на Луната преди няколко дни, съобщи тексаската компания "Интюитив машинс", чието дело е той. Историческото приземяване на космическия кораб е първото кацане на Луната осъществено от САЩ от половин век... прочети още »
28.02.202414:56

Поредно обвинение срещу Пъф Деди за сексуален тормоз, този път от мъж

В последните месеци рапърът Шон "Диди" Комбс, който стана известен като Пъф Деди беше обвинен няколко пъти в различни сексуални престъпления, като едно от последните бе за групово изнасилване. Сега се появи и ново обвинение за сексуален тормоз, този път от мъж.   В понеделник (26 февруари) Родни "Лил Род"... прочети още »
28.02.202411:55

"Опенхаймер" получи голямата награда на Гилдията на...

"Опенхаймер" и екипът зад лентата продължават да жънат победи през холивудския награден сезон. Това се случи и на 30-ото издание на наградите на Гилдията на актьорите в САЩ (SAG).   Наградите на SAG, смятани за едни от най-точните прогнози за "Оскар", само подкрепят позициите на "Опенхаймер", който е... прочети още »
28.02.202409:05

''Flowers'' на Майли Сайръс оглави класацията...

Международната федерация на музикалната индустрия (IFPI) съобщи коя е най-продаваната песен за миналата година в света. И победителят е... ''Flowers'' на Майли Сайръс. Така певицата получава наградата на Федерацията "Глобален сингъл" за 2023 г., с която всяка година се отличава изпълнителят с най-продавания сингъл... прочети още »
27.02.202415:35

Най-мащабното концертно шоу на Графа с лятно турне из страната

Това лято Влади Ампов-Графа ще подари неповторими музикални преживявания на феновете си в пет български града.      Любимата звезда пренася емоцията в страната и прави осъществяването на турнето на световно ниво реалност. Актуалното шоу на Графа, подготвяно близо година и представено на Национален стадион "Васил... прочети още »
27.02.202411:42

Калвин Харис сподели кога смята да се откаже от диджейството

Продуктивният продуцент и диджей Калвин Харис, който навърши 40 години през януари, разкри, че планира да спре да се изявява на живо, когато навърши 50-ет.   Той сподели пред британското радио Capital Dance: ''Винаги съм казвал, че след като надхвърля 50, не мога да се гледам като диджей, човече.'' Когато водещият... прочети още »
27.02.202409:55

"Хари Потър" на малкия екран: най-известната магическа...

След седемте успешни екранизации на фентъзи романа на английската писателка Дж. К. Роулинг, през 2026 година феновете може да очакват и появата на сериала ''Хари Потър'' в стрийминг платформата ''НВО Мах''.    Изпълнителният директор на ''Уорнър Брос Дискавъри'' Дейвид Заслав увери... прочети още »
26.02.202415:37

Според проучването "Музикалните навици на българите":...

Българите обичат да слушат музика в ежедневието си, защото им действа успокояващо и подобрява настроението им.    Много от тях слушат основно или предимно българска музика, но обичат и чужда. Качеството на музиката също е важно за тях, а не само нейният произход. Радиото остава лидер сред източниците на музика у нас, но все... прочети още »
26.02.202412:49

Мадона и Памела Андерсън на една сцена във Ванкувър

Ванкувър събра на една сцена две звезди от 90-те. По време на турнето си "Celebration" в Канада, Мадона покани на сцената актрисата Памела Андерсън. Поп кралицата сподели тяхна снимка заедно на сцената, седнали на столове и вдигнали карти с номера, пишейки: ''Благодаря ви, Ванкувър... Най-добрите крака в... прочети още »