Новини

22.03.201210:05

Оливия Уайлд се завръща в "Д-р Хаус"

Актрисата Оливия Уайлд ще се завърне в сериала "Д-р Хаус" за последния му епизод, който ще се излъчи в САЩ след няколко месеца. Звездата от филма "Трон: Заветът" влезе в сериала през 2007 г., но напусна миналата година, след като участва в 80 епизода, за да се съсредоточи върху процъфтяващата си кариери в киното. Но... прочети още »
22.03.201208:48

БГ музиката е в апогей!

"Номинациите ми са награда за пътя, който извървявам, за почитателите, които се надявам да стават все повече, защото българската авторка музика е в апогея си". Това каза пред БГНЕС певицата Белослава по повод обявяването на номинациите за Годишните музикални награди на БГ Радио. Доказателство за развитието на родната музикална... прочети още »
22.03.201208:39

С откриването на пеещи фонтани започнаха празниците във Велико Търново

Велико Търново празнува днес своя празник. Честванията ще започнат в 10.30 часа пред сградата на общината. Празникът започна от снощи, когато стотици великотърновци откриха първите в България пеещи и светещи фонтани, на фона на музиката на Жан Мишел Жар. Водната каскада с площ от 739 кв. м е изцяло новопостроена за 1,5 млн. лв. по... прочети още »
21.03.201218:15

Мадона е много лошо момиче в ''Girl Gone Wild"

"Girl Gone Wild" е вторият сингъл от новия албум на Кралицата на попа "MDNA", който ще се появи официално на 26 март. Видеото е черно-бяло, а 53-годишната звезда изглежда супер секси и поне два пъти по-млада от реалните си години. Режисурата е поверена на тандема Mert&Marcus, които са автори и на обложката на... прочети още »
21.03.201213:19

"Здрач" или "Игрите на глада"? Кой ще победи в...

Независимо че в единия филм става въпрос за вампири и върколаци, а другият е базиран на фантастична реалност, в която хората са пионки в ръцете на властта, и където чрез игрите се отсяват най-силните, хитри, приспособими, но верни на статуквото индивиди, то сагата "Здрач" (Twilight Saga) и бъдещата сага "Игрите на глада"... прочети още »
21.03.201209:47

Данчо Караджов празнува 60-годишен юбилей на сцената

Данчо Караджов заедно с дъщеря си Лора са подготвили голям концерт довечера в зала 1 на НДК. С концерта фронтменът на "Сигнал" ще отпразнува 60-ия си юбилей. Групата, която е повече от 30 години на сцената, ще изпее вечните си хитове. Данчо пък ще изпълни и парчета от новия си солов албум "C'est la vie". Рокаджиите... прочети още »
21.03.201209:39

Адел би и Пинк Флойд по продажби

Британската сензация Адел (Adele) изпревари и легендите от Пинк Флойд (Pink Floyd) в класацията за най-продавани албуми на всички времена. Албумът "21", който излезе в продажба през януари 2011 успя да продаде за 14 месеца 4,142 милиона копия. Албумът на британската група Пинк Флойд "he Dark Side Of The Moon", издаден... прочети още »
21.03.201208:56

БФС отстъпи стадиона на Лейди Гага, но шоуто още не е потвърдено

Ръководството на БФС се е съгласило да премести контролата между България и Кипър на друг стадион, за да предостави националната ни арена за евентуалното провеждане на грандиозното шоу на Лейди Гага на 14 август. След като преди десетина дни стана ясно, че дублирането на двете събития е на път да провали може би най-големия спектакъл,... прочети още »
21.03.201208:34

Кати Бейтс влиза в ролята на духа на Чарли в "Двама мъже и...

Актрисата Кати Бейтс (Kathy Bates), носителка на "Оскар" за трилъра по Стивън Кинг "Мизъри", ще направи участие в епизод от хитовия сериал "Двама мъже и половина", съобщи The Hollywood Reporter. Епизодът ще бъде излъчен на 30 април. Тя ще бъде в ролята на призрака на Чарли Харпър, героя на Чарли Шийн от шоуто.... прочети още »
21.03.201208:21

"Стъклен дом" свършва със "Спасението"

"Стъклен дом" свършва, обявиха официално от Би Ти Ви. До няколко седмици тръгва последният сезон на сериала, наречен "Спасението". Всички истории и героите, участващи в тях, ще получат развръзка. Камен, Боряна, Чарли, Елена, Димитър Касабов, Сиана - всеки от главните образи ще трябва да направи труден избор, от който ще... прочети още »
20.03.201221:03

Тейлър Суифт "издаде" песента си от "Игрите на...

Американската супер звезда Тейлър Суифт (Taylor Swift) наруши правилата по време на концерт в Нова Зеландия, като представи песента "Eyes Open" от саундтрака на "Играта на глада". Кънтри изпълнителката направи това два дни преди официалната премиера на музиката към нашумялото филмово заглавие, чиято премиера в България е... прочети още »