Новини

20.03.201219:17

Бионсе се завръща на сцената

Американската R&B певица Бионсе Ноулс се завръща на концертния подиум в края на май с три спектакъла по случай откриването на ново казино и хотел в гр. Атлантик сити, щата Ню Джърси. Това ще е първата изява на Бионсе, откакто на 8 януари роди дъщеричката си Айви Блу Картър, пише БГНЕС. Носителката на 18 награди "Грами" ще пее... прочети още »
20.03.201209:12

Дисни губи $200 милиона от "Джон Картър"

Филмово студио "Уолт Дисни” официално призна новия филм на Андрю Стантън, "Джон Картър” за пълен провал. Според финансовите анализатори загубата ще бъде рекордна в историята на студиото и може да достигне 200 милиона долара, съобщава ИТАР-ТАСС. Бюджетът на филма е най-малко $350 млн., включително за производствения... прочети още »
20.03.201208:49

Актьорът Аштън Къчър ще лети в космоса

Актьорът Аштън Къчър (Аshton Kutcher)  се записа като бъдещ участник в космическо пътуване, организирано от авангардния милардер Ричард Брансън. Актьорът стана 500-ят кандидат за космически турист с "Върджин Галактик сървис", която е в последните етапи на окончателните летателни тестове, пише самият Брансън  на своята... прочети още »
20.03.201208:45

Въртим часовника напред тази неделя

Астрономическата пролет в Северното полукълбо настъпи днес  в 07:14 ч. българско време. Днес е денят на пролетното равноденствие, когато продължителността на деня е равна на нощта. Само няколко дни след посрещането на пролетта, тази  събота срещу неделя, на 25-ти март, в 3 часа през нощта, трябва да преместим и часовниците си с... прочети още »
19.03.201213:46

Пролетта идва утре в 7 часа и 14 минути

Астрономическата пролет идва на 20 март сутринта в 7 часа и 14 минути. Астрономически пролетта започва с пролетното равноденствие - около 21 март в Северното полукълбо и около 23 септември в Южното. Пролетта завършва с лятното слънцестоене - около 21 юни в Северното полукълбо и 21 декември в Южното полукълбо. Пролетните месеци в Северното... прочети още »
19.03.201213:37

Новият iPad идва тази седмица

Новият таблет на Apple ще се появи на пазара у нас в края на тази седмица, дни след официалния му дебют на американския пазар в петък - 16 март. Освен в България, новият iPad ще се продава в общо 25 страни по света, като извън Европа са Мексико, Пуерто Рико, Австралия, Канада, Хонконг, Япония, Сингапур и Макао. Новата версия на таблета ще... прочети още »
19.03.201213:30

Съдят Ръсел Бранд за нападение над папарак

Актьорът Ръсел Бранд (Russell Brand) може да влезе в затвор до две години! Полицията в Ню Орлиънс е издала заповед за ареста на комика, след подаден сигнал, че в четвъртък той е грабнал iPhone на папарак и го е хвърлил през прозореца на колата му. Според законите в щата Луизиана, където се е разиграла сценката, инцидентът се смята за... прочети още »
19.03.201212:39

Първи трейлър на "Dark Shadows" с Джони Деп

Трудно е да повярваме, че след толкова "откачени" роли за първи път в кариерата си Джони Деп играе вампир. Това се случва в най-новия филм на режисьора Тим Бъртън "Тъмни сенки" ( "Dark Shadows") , където Джони отново ще завладее феновете с авангардна визия. Джони играе вампира Барнабас Колинс, а другите... прочети още »
19.03.201212:28

Дженифър Лопес във фотосесия на "Vogue" - видео

Поп-дивата Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) e истински гореща в ярко червена рокля на корицата на американското списание "Vogue". В априлския брой на изданието певицата разкрива интересни факти около личния си живот, брака си с Марк Антъни и близнаците им. Джей Ло издава и тайни за това как поддържа добрата си форма след... прочети още »
19.03.201212:13

Адел вече иска да отслабне

Британската поп-изпълнителка Адел (Adele) иска да свали няколко килограма, за да може да носи рокли с поне два номера по-малки от сега. Изпълнителката на хита "Someone Like You”  е решила да започне фитнес режим в опит да отслабне преди началото на лятото. След като бе оперирана от проблем с гласните струни, Адел отслабна... прочети още »
19.03.201212:01

Памела Андерсън създава собствен автомобилен отбор

Памела Андерсън изненада феновете си като се захвана със съвсем ново начинание. Блондинката създава собствен автомобилен отбор, който ще се пусне на две състезания още през тази година, предава cross.bg. Отборът ще се казва Downforce1, а първата му изява ще е на старт от европейските серии в Льо Ман. След това тимът на Памела ще се пусне и... прочети още »