Новини

18.03.201211:19

Дъщерята на Александър Морфов с награда за режисура от СФФ

Основната програма на 16-ото издание на международния филмов фестивал София Филм Фест приключва днес с гала прожекцията на документалния филм "Стоичков", посветен на най-известния български футболист. Акцентите от награждаването са, че българският филм "Аве"(на снимката са актьорите от лентата Ованес Торосян и Анжела... прочети още »
18.03.201209:26

Арестуваха Джордж Клуни, Джулия Робъртс представи "Снежанка...

Джулия Робъртс (Julia Roberts) изпълнява ролята на злата кралица в 3D филм по приказката на Братя Грим "Снежанка и седемте джуджета". 43-годишната носителка на "Оскар" е звездата в проекта на режисьора от индийски произход Тарсем Сингх, който се зае да направи една още по-мрачна адаптация на именитата приказка на Братя... прочети още »
16.03.201213:01

Лора Крофт: "Изхвърляйте старите неща, за да дойдат нови!"

16-ти март е Световен ден на съня. Аз знам няколко неща за съня със сигурност. Хората, които обичат да спят повече са по-намръщени и по-мързеливи от ранобудниците. Колкото по-малко спи човек, толкова по-добре изглежда, а както е известно, сънят спомени не прави. Последното го разбрах от мои приятели. Бях ги поканила на гости и докато съм... прочети още »
16.03.201212:17

Мерил Стрийп ще пее на благотворителен концерт на Стинг

Актьорите Мерил Стрийп и Чанинг Тейтъм ще покажат певческите си умения на предстоящия благотворителен концерт на фондацията на Стинг за опазване на тропическите гори. Към холивудските звезди ще се присъединят сър Елтън Джон, Джеймс Тейлър, Розан Каш и Дженифър Хъдсън. Концертът, който вече стана ежегоден, ще се състои на 2 април в... прочети още »
16.03.201211:25

Кучето Уги от "Артистът" ще вечеря с Обама

Въпреки че май само кучето от "Артистът" не получи "Оскар", без съмнение четириногият Уги се превърна в истинска звезда! Той получи наградата "Златен нашийник 2012" на церемония, посветена на животните в киното и техните дресьори, а малко преди Оскарите демонстрира уменията си на покрива на Емпайър Стейт... прочети още »
16.03.201211:13

"Подслон" вече може да се гледа легално

След "LOVE.NET" и "Дзифт" премиера в първия сайт за легално гледане на български филми Netcinema.bg има филма "Подслон" на Драгомир Шолев. Netcinema.bg е сайт за легално гледане на българско кино. След като през ноември 2011 г. за първи път направи достъпен филма "LOVE.NET" за отдаване под наем... прочети още »
16.03.201210:52

Дженифър Лопес не е готова за нов брак

Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) още не е готова да каже "Да" на актуалния си приятел Каспър Смарт. Латинодивата категорично опроверга слуха, който пусна дизайнера Роберто Кавали, че ще се омъжва за Смарт в червена рокля, и че иска да е "огнена булка". Изглежда, че засега Джей Ло не иска да се хвърля в нова брачна... прочети още »
15.03.201212:33

KoRn ще са хедлайнери на Spirit Of Burgas 2012

Фестивалът SPIRIT Of Burgas тази година ще се проведе от 3 до 5 август. Една от най-известните алтернативни метъл групи KORN ще са едни от хедлайнерите. Любимците на няколко поколения фенове на "тежката" музика ще забият в Бургас на 5 август. Три нови сцени очакват меломаните! SOLAR сцената ще привлече феновете на електронната и... прочети още »
15.03.201212:20

Rolling Stones тръгват на турне догодина

Кийт Ричардс потвърди, че Ролинг Стоунс (Rolling Stones) ще направят турне по повод 50-годишнината от създаването си, съобщават британските медии. Почитателите на култовата рок група очакват с нетърпение тя да изнесе концерти по повод 50-годишния си юбилей, който се навършва тази година. Дори китаристът Рони Ууд изрази надежда, че групата... прочети още »
15.03.201212:13

Обявиха датата за следващите Оскари

Вече е ясна датата на юбилейната 85-та церемония по връчването на наградите Оскар. От Американската академия за кинематографично изкуство и наука обявиха официалната дата на следващото шоу. Датата е 24 февруари 2013 година. Номинациите, обаче, ще бъдат обявени на 15 януари 2013, една седмица по-рано от тази година, когато тя бяха обявени... прочети още »
15.03.201209:54

Носителката на "Грами" ESTELLE пристига за концерт в...

Кадифеният глас на британската R`n`B дива ESTELLE ще стъпи за първи път на българска земя, благодарение на Elevation Music Festival, съобщиха организаторите. На 10-ти май (четвъртък), тя ще се качи на сцената на Sofia Live Club, за да зарадва родните меломани и придаде екзотичен привкус на предстоящия фестивал. Estelle изгрява на световната... прочети още »