Новини

19.03.201212:39

Първи трейлър на "Dark Shadows" с Джони Деп

Трудно е да повярваме, че след толкова "откачени" роли за първи път в кариерата си Джони Деп играе вампир. Това се случва в най-новия филм на режисьора Тим Бъртън "Тъмни сенки" ( "Dark Shadows") , където Джони отново ще завладее феновете с авангардна визия. Джони играе вампира Барнабас Колинс, а другите... прочети още »
19.03.201212:28

Дженифър Лопес във фотосесия на "Vogue" - видео

Поп-дивата Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) e истински гореща в ярко червена рокля на корицата на американското списание "Vogue". В априлския брой на изданието певицата разкрива интересни факти около личния си живот, брака си с Марк Антъни и близнаците им. Джей Ло издава и тайни за това как поддържа добрата си форма след... прочети още »
19.03.201212:13

Адел вече иска да отслабне

Британската поп-изпълнителка Адел (Adele) иска да свали няколко килограма, за да може да носи рокли с поне два номера по-малки от сега. Изпълнителката на хита "Someone Like You”  е решила да започне фитнес режим в опит да отслабне преди началото на лятото. След като бе оперирана от проблем с гласните струни, Адел отслабна... прочети още »
19.03.201212:01

Памела Андерсън създава собствен автомобилен отбор

Памела Андерсън изненада феновете си като се захвана със съвсем ново начинание. Блондинката създава собствен автомобилен отбор, който ще се пусне на две състезания още през тази година, предава cross.bg. Отборът ще се казва Downforce1, а първата му изява ще е на старт от европейските серии в Льо Ман. След това тимът на Памела ще се пусне и... прочети още »
19.03.201210:27

Хавиер Бардем мечтаел за "Бонд"

Актьорът Хавиер Бардем призна, че с участието си в новия "Джеймс Бонд" е сбъднал една от най-съкровените си детски мечти. В двадесет и третия филм за шпионина, наречен "Skyfall", испанецът играе големия злодей, чиито престъпния намерения за пореден път се сблъскват с принципите на Агент 007 (Даниел Крейг). В интервю през... прочети още »
19.03.201210:10

Победителят от "Х Factor" Рафи представи дебютното си парче

Победителят от "Х Factor" Рафи Бохосян представи първия си видеоклип към песента "4321". Дебютният сингъл на Рафи е записан в Лондон в студиото на Трой Милър, който е известен с работата си с певицата Ейми Уайнхаус. Парчето е миксирано в Германия и мастерирано в Лос Анджелис. Видеото е заснето в Лондон, София и родния... прочети още »
18.03.201211:19

Дъщерята на Александър Морфов с награда за режисура от СФФ

Основната програма на 16-ото издание на международния филмов фестивал София Филм Фест приключва днес с гала прожекцията на документалния филм "Стоичков", посветен на най-известния български футболист. Акцентите от награждаването са, че българският филм "Аве"(на снимката са актьорите от лентата Ованес Торосян и Анжела... прочети още »
18.03.201209:26

Арестуваха Джордж Клуни, Джулия Робъртс представи "Снежанка...

Джулия Робъртс (Julia Roberts) изпълнява ролята на злата кралица в 3D филм по приказката на Братя Грим "Снежанка и седемте джуджета". 43-годишната носителка на "Оскар" е звездата в проекта на режисьора от индийски произход Тарсем Сингх, който се зае да направи една още по-мрачна адаптация на именитата приказка на Братя... прочети още »
16.03.201213:01

Лора Крофт: "Изхвърляйте старите неща, за да дойдат нови!"

16-ти март е Световен ден на съня. Аз знам няколко неща за съня със сигурност. Хората, които обичат да спят повече са по-намръщени и по-мързеливи от ранобудниците. Колкото по-малко спи човек, толкова по-добре изглежда, а както е известно, сънят спомени не прави. Последното го разбрах от мои приятели. Бях ги поканила на гости и докато съм... прочети още »
16.03.201212:17

Мерил Стрийп ще пее на благотворителен концерт на Стинг

Актьорите Мерил Стрийп и Чанинг Тейтъм ще покажат певческите си умения на предстоящия благотворителен концерт на фондацията на Стинг за опазване на тропическите гори. Към холивудските звезди ще се присъединят сър Елтън Джон, Джеймс Тейлър, Розан Каш и Дженифър Хъдсън. Концертът, който вече стана ежегоден, ще се състои на 2 април в... прочети още »
16.03.201211:25

Кучето Уги от "Артистът" ще вечеря с Обама

Въпреки че май само кучето от "Артистът" не получи "Оскар", без съмнение четириногият Уги се превърна в истинска звезда! Той получи наградата "Златен нашийник 2012" на церемония, посветена на животните в киното и техните дресьори, а малко преди Оскарите демонстрира уменията си на покрива на Емпайър Стейт... прочети още »